+358 44 794 5669 matkailu@mikkeli.fi

D.O. Saimaa- lähiruokamarkkinat Puumalan Sahanlahdessa 13.7.2024, kesä 2024

D.O. Saimaa- lähiruokamarkkinat Puumalan Sahanlahdessa 13.7.2024, kesä 2024

Tarjolla herkullista meininkiä D.O. Saimaan tapaan hyvän musiikin siivittämänä kesäisellä Saimaalla!

Puumalassa Sahanlahden Rantakekkerien yhteydessä järjestetään D.O. Saimaa lähiruokamarkkinat heinäkuun puolessa välissä. Markkinoilta löydät hyvän kattauksen alueemme pientuottajien D.O. Saimaa raaka-aineita ja erilaisia ruokajalosteita.

Paikan päällä pääset maistelemaan Saimaan makuja ja ostamaan herkkuja myös mukaasi. Sahanlahti myy D.O. Saimaa raaka-aineista maisteluannoksia ja osalla tuottajistakin on pannut kuumana.

Mukana seuraavat tuottajat: Putkisalon Kartano, Kappelin Juustola, Reetan Hunaja, Marjatila Teittinen, Järvi-Suomen Kalatuote, Heikkilän Yrttitila, Kuvalan Liha, Iso-Mikkasen Tila, Kalakontti, Toivolan Tila, Paajasen Laidunliha, Luomutila Siiriäinen, Vavesaaren Tila, Salmelan Tila, Ollinmäen Viinitila ja Mätön Sipuli.

Rantakekkerit juontaa Sami Kuronen ja hyvän ruuan ystävänä häneen törmää myös markkinoilla. Tervetuloa käymään ja jutulle! Markkinat ovat auki klo 11 – 15.

Jos haluat kattavamman elämyksen Saimaan herkuista, osta VIP-lippu Rantakekkereille ja tule nauttimaan Sami Kurosen Makumatka Saimaalla- illallinen, josta löytyy myös D.O. Saimaa- tuottajien raaka-aineita. Lisätietoja Rantakekkereistä ja VIP-illallisesta: https://www.sahanlahtiresort.fi/rantakekkerit

Lähiruokamarkkinoille järjestetään Saimaa Hop On Hop Off -kuljetus Mikkelistä ja Anttolasta. Varaa paikkasi veloituksettomaan kuljetukseen täältä: https://visitmikkeli2021.johku.com/fi_FI/saimaa-hop-on-hop-off-bussiretket/lahiruokamarkkinat-sahanlahdessa

D.O. Saimaa

Lietvedentie 830
52200 Puumala

+358408262733

asta.aalto@visitmikkeli.fi