Osta
elämys

Mikkelin seudun viikko-ohjelma kesä 2022

Tästä näet seudun viikottain toistuvat tapahtumat. Tapahtumia voit suodattaa viikonpäivien mukaan sekä erilaisten avainsanojen perusteella. Löydä kesäilot Mikkelin seudulta! Lisää tapahtumia löydät mikkelinyt.fi.

Patikkaretki kansallispuistossa & päivällinen ravintolassa

26.5.-9.6.

Torstaisin klo 10

Koe Leivonmäen kansallispuiston aisteja hivelevä kauneus

Patikointiretki Leivonmäelle soveltuu mainiosti niin retkeilyharrastusta aloittaville kuin kokeneemmillekin seikkailijoille. Vaellus seuraa pääosin Mäyrän kierrosta, jonka varrella näemme kansallispuiston upeimpia kohteita. Näillä retkillä et ole vain ”perässäkulkija” vaan pääset kokeilemaan ja harjoittelemaan myös retkeilytaitoja. Ja lisäksi tietenkin vielä rinkkakaupalla hyödyllisiä vinkkejä. Yhdessä tekemällä retkeily on hauskempaa!

Upeiden maisemien lisäksi vaellustamme siivittävät lukuisat tarinat Leivonmäen kansallispuistosta, sen historiasta ja muita vaellustarinoita. Retken aikana pysähdymme taukopaikalle nauttimaan oppaan valmistamat eväät paikallisia tuotteita hyödyntäen. Päivän patikointien jälkeen matkamme jatkuu kohti paikallista ravintolaa, luonnonkauniiseen miljööseen keskelle järvisuomea jossa meitä odottaa runsas päivällinen päivän patikoinnin päätteeksi.

Soveltuvuus:
Opastettu retki sopii erinomaisesti ensimmäiseksi retkeksi, mutta annettavaa löytyy myös kokeneemmille retkeilijöille. Päivämatkamme ovat n. 5 km, joten sinun ei tarvitse olla huippu-urheilija. Hyvä peruskunto on kuitenkin retkelle välttämätön. Reitillä on kohtuu tasaista maastoa ja osa reitistä kuljemme pitkospuita pitkin. Matka toteutetaan tilausmatkana tai erikseen ilmoitettuina ajankohtina ns. takuulähtönä.

Ohjelma:
Lähtö Mikkelin linja-autoasemalta klo 10. Saapuminen Leivonmäen kansallispuistoon klo 11.30 Opastettu kierros Leivonmäen kansallispuistossa, kesto n. 3 h. Paluumatka alkaa n. klo 15. Saapuminen ravintolaan klo 16.00. Päivällinen ravintolassa. Retki toteutuu kun vähintään 5 osallistujaa.

Hinta:
159 €/hlö (sisältää opastetun kierroksen kansallispuistossa, runsaan päivällisen ja kuljetuksen).

Ilmoittautumiset:
https://villisavo.com/fi_FI/ryhmat/patikkaratki-kansallispuistossa-amp-paivallinen-ravintolassa