Menovinkkejä mökkiläisille

Taikapeili Kuortinkartanossa


Mökkikirje 2/2015 | Kirjoittaja: Leena Karo


Kuortinkartanon kesäjuhlissa lauantaina 18.7. klo 15-19 esiintyvät: Hevisaurus Trio, Taikapeili, koomikko Mikko Vaismaa, Ilmapallotaikuri Rami, Sara Nuutinen ja Pertunmaan yhtenäiskoulun kuoro. Kannattaa lähteä tapahtumaan kauempaakin.

Tarjolla on paljon ohjelmaa, hyvää ruokaa ja iloista yhdessäoloa.

-Olemme tulossa Kuorttiin, Kympin Lapsien kesäjuhliin, esiintymään Taikapeilinä, tosin tällä kertaa pianistin kanssa. Laulamme Taikapeilin lisäksi mm. tuttuja Finnhitsejä, Abbaa, ym. Pianistin kanssa keikat ovat hyvin eläväisiä,  Hanna-Riikan kanssa pidämme improvisoinnista ja hulluttelusta musiikin lomassa, kertoo Nina Tapio, toinen taikapeililäisistä.

-Teemme Taikapeilin kanssa säännöllisen epäsäännöllisesti keikkaa.  Ennen Kuorttia olemme 17.7. Kuopion Wanhassa satamassa ja loppukesästä myös Oulussa ja Helsingissä 90-luvun festareilla.

Mikä on Kympin Lapset?

Kympin Lapset on HYKS:in osasto 10:ssä hoidettujen lapsisyöpäpotilaiden vanhempien ja ystävien perustama yhdistys, jossa on 1800 jäsentä. Yhdistys antaa tukea ja tietoa lasten syöpäsairauksista, järjestää yhteisiä tapahtumia ja tilaisuuksia sekä auttaa perheitä arjen ongelmien ratkaisuissa. Yhdistysaktivistit ovat tulleet toimintaan mukaan oman lapsen sairauden kautta eikä toiminnan pyörittämisestä makseta palkkaa tai kulukorvauksia.

http://www.kympinlapset.fi/kuortinkartano/kesajuhlat/#token-386399