TUODAAN  S/S Mikkeli TAKAISIN kotiSATAMAASA

Tule mukana elävoittämään Mikkelin satama-aluetta ja mahdollistamaan perinteisten höyrylaivapurjehdusten paluun Mikkeliin. Yrityksillä ja yhteisöillä on nyt loistava tilaisuus kertoa kiinnostuksestaan paikallisia palveluita kohtaan. Mukaan toivotaan mahdollisimman laajaa yritys- ja yhteisöverkostoa, jotta elämä jatkuisi entistäkin elävämpänä Mikkelin satamassa.

Mitä tämä tarkoittaa?

Historiallisen S/S Pauhl Wahl -aluksen siirtämistä Mikkelin satamaan on suunniteltu keväällä 2020. Kyseinen alus tunnettiin 1970-luvulla nimellä S/S Mikkeli ja purjehti Mikkelin ja Puumalan väliä. Jos höyrylaivaristeilyille olisi riittävästi kysyntää, yrittäjä/laivuri Janne Leinonen Savonlinnasta on valmis siirtämään aluksen Mikkeliin ja palauttamaan aluksen nimeksi S/S Mikkeli.

Suunnitelman mukaan laiva päivittäisiä maisemaristeilyjä sekä tilausristeilyjä. Laiva soveltuu hyvin mm. asiakastilaisuuksien, koulutusten ja seminaarien järjestämiseen. Laivan kapasiteetti on maksimissaan 99 henkilöä.

Kolme tapaa kertoa kiinnostuksestasi

Kartoitamme tällä kysellä kiinnostusta tilausristeilyjä ja ennakkoon varattavia risteilylippuja kohtaan. Valitse alla olevista organisaatiollesi sopivin ja liity S/S Mikkeli -fanijoukkoon! Valitse, mikä teille olisi kiinnostavin tapa lähteä mukaan höyrylaivan matkaan. Kiinnostuksen kertominen ei sido teitä mihinkään, mutta ne auttavat yrittäjää ja matkailua tekemään oikean suuntaisia päätöksiä.

VALITSE teILLE SOPIVA PAKETTI:

KAPTEENI
-PAKETTI

Kapteeni-paketti sisältää loistokkaan tilausristeilyn haluamananne aikana vaikkapa omalle henkilökunnallenne. Lisäksi pakettiin sisältyy 100 kpl risteilylippuja, joilla voitte palkita asiakkaitanne tai henkilökuntaanne. Eikä tässä vielä kaikki - pisteenä ii:n päälle kumppanipakettiin sisältyy kutusu laivan kastajaisiin.

Kapteeni-pakettiin sisältyy
- 3 h tilausristeily (max. 99 henkilölle, tarjoilut tilauksen mukaan eri veloituksella)

- 100 kpl lippuja Saimaan maisemaristeilylle (1,5-2 h risteily Mikkelin satamasta käsin)

- Kutsu kahdelle laivan kastajaisiin

Kapteeni-paketin hinta 5000 €

RISTEILY
-paketti

Risteily-paketti sisältää loistokkaan tilausristeilyn haluamananne aikana vaikkapa omalle henkilökunnallenne tai asiakkaillenne. Risteilyn aikana voitte keskittyä halutessanne tärkeisiin kokousteemohin hulppeissa maisemissa tai nauttia yhdessäolosta ainutlaatuisella S/S Mikkeli -höyrylaivalla.

Risteily-pakettiin sisältyy 3 h tilausristeily (max. 99 henkilölle)

Tarjoilut tilauksen mukaan eri veloituksella

Risteily-paketin hinta 1500 €

MAISEMA
-paketti

Maisema-paketti sisältää 100 kpl risteilylippuja, joilla voitte palkita asiakkaitanne tai henkilökuntaanne. Risteilylipun saaja voi vapaasti valita haluamansa vakioristeilyn, jolle haluaa osallistua.

Maisema-pakettiin sisältyy 100 kpl lippuja Saimaan maisemaristeilylle. Risteilyn kesto 1,5-2 h, lähtö Mikkelin satamasta. Lippu ei sisällä tarjoiluja.

Maisema-paketti 2500 € (25 € / lippu)

kerro meille, oletteko mukana tuomassa höyrylaivaristeilyjä mikkeliin

Kerro kiinnostuksenne täyttämällä alla oleva lomake. Lomakkeen lähettäminen ei sido teitä mihinkään, mutta se auttaa meitä varmistamaan sen, että höyrylaivan käytölle on myös paikallisissa yrityksissä ja yhteisöissä kiinnostusta. Henkilötiedot keräämme siksi, että järjestämme syksyn aikana infotilaisuuden, johon kutsumme mukaan kaikki kiinnostuksensa esittäneet.

Nyt kannattaa liittyä S/S Mikkeli -faniksi!

Meitä kiinnostaa...

PS. Voit valita myös useamman vaihtoehdon tai vaikkapa kaikki paketit

Ilmoittajan tiedot

Lisätietoja ja mahdolliset varaukset:

Janne Leinonen
Vip Cruise Oy
janne.leinonen@vipcruise.info
050 368 2287

Yhteistyössä:

Maisa Häkkinen
Matkailujohtaja
Mikkelin kehitysyhtiö Miksei Oy
maisa.hakkinen@mikseimikkeli.fi
044 794 2219