Suoraan sisältöön

Kyyhkylän Kartano ja Hotelli

Kyyhkylän Kartano Saimaan rannalla tarjoaa majoitusta sekä kokous- ja juhlapalveluja historiallisessa kartanohotellissa sekä v.2011 avatussa, modernissa hotelli Rusthollissa. Kartanoravintola on avoinna kesäisin, talvella ennakkotilauksesta. Kesällä palvelee myös viehättävä kesäkahvila Rantakyyhky aivan Saimaan rannalla. Tarjolla on useita erilaisia sauna- ja aktiviteettivaihtoehtoja, mm. uusittu rantasauna, minigolf ja tennis. Saatavilla on myös hemmottelu- ja hyvinvointipalveluja. Alueen pihapiirissä mm. kaksi tenniskenttää, beach volley-kenttä, kota, laavu ja tiimirata. Vuokrattavissa kävelysauvoja, lumikenkiä, soutuveneita ja kanootteja sekä kirkkovene 14 henkilön käyttöön. 

Ympäri vuoden palvelevassa historiallisessa Kartanohotellissa on yhteensä 14 ja modernissa hotelli Rusthollissa 32 huonetta. Kartanohotellin romanttinen sviitti ja hotelli Rusthollin kaksi luksus-sviittiä sopivat vaikka hääyötä viettäville tai muuten vain arjen nautiskelijoille. 

Upeat puitteet yritys- ja perhejuhlille, syntymäpäiville ja häille. Keskity juhlimiseen – me hoidamme käytännön järjestelyt. Kyyhkylän Kartanon näyttävät salit luovat juhlan tuntua. Ympäröivä luonto, Saimaa ja kauniit harjumaisemat irrottavat juhlaväen arkiympäristöstä. Kyyhkylän tilat ja ohjelmapalvelut sopivat monenlaiseen juhlaan ja tilaisuuteen.

Osoite
Kyyhkyläntie 6, 50700 Mikkeli

Puhelin
+358 44 0203 320

Sähköposti
myyntipalvelu@kyyhkyla.fi

Verkkosivusto
www.kyyhkyla.fi

Some

Varaa
Booking.com