Suoraan sisältöön

Okkolan Lomamökit

Mökkiloma vuosikymmenten kokemuksella kuten sinä haluat

Monet asiakkaistamme palaavat meille vuodesta ja sukupolvesta toiseen - ehkä kohta sinäkin? Okkolan Lomamökit sijaitsee Niinisaaren saaristokylässä Puumalassa. Yksilölliset vuokramökit ja -huvilat on ripoteltu Saimaan lahdelmiin ja niemiin niin, että niistä jokainen on omassa rauhassaan omalla rannallaan.

Mökkien koko vaihtelee kolmen hengen pikkumökistä kuuden hengen huvilaan. Kaikissa mökeissä on takka, liesi, jääkaappi, astiat, peitteet, sauna ja soutuvene. Kesälomailun lisäksi löydät meiltä loistavat puitteet myös tunnelmallisiin syys-, talvi- ja kevätlomiin. Voit päättää lomasi pituuden vapaasti, sillä vuokraamme mökkejä ja huviloita aina yhdestä vuorokaudesta kuukausiksi.

Suosiostamme ja panostuksestamme mökkien laatuun ja asiakkaiden viihtyvyyteen kertoo se, että moni asiakkaistamme palaa meille lomailemaan vuodesta ja sukupolvesta toiseen. Yksilölliset mökkimme ovat monelle vaihtoehto omistusmökille. Myös lemmikit ovat tervetulleita nauttimaan luonnon rauhasta Okkolan lomamökeille ilman lisämaksua.

Lyhyt lossimatka Niinisaareen on monelle jo seikkailu sinänsä, ja lisäksi vireästä saaristokylästä löytyy paljon muutakin uutta koettavaa Temolan viinitilasta ja Hanhiniityn sepän pajasta geokätköilyyn ja Liehtalanniemen perinnemuseoon.

Viihtyisä, erityisesti lähiruokaa tarjoileva ravintola Niinipuu on avoinna kesäisin ja tilauksesta ympäri vuoden.

Osoite
Ylössaarentie 35, 52200 Puumala

Puhelin
+358 500 259 378

Sähköposti
paula@okkola.fi

Verkkosivusto
http://www.okkolanlomamokit.com/

Some

Varaa
Booking.com

Varaa
Verkkokauppa