VisitSaimaa Lakeland Finland 2017-2019 -hanke

Olisiko teillä uniikki tuote julkaistavaksi Pure Saimaa -lehdessä?

Kesäkuun Helsingin Sanomien Kuukausiliitteen liitteenä julkaistaan 3.11.2018 Pure Saimaa -lehti, joka esittelee Mikkelin, Varkauden ja Savonlinnan alueen monipuolisia ja uniikkeja kesä- ja syksytuotteita.
Onko teidän yrityksellä tuote, palvelu tai tarjous, joka on ainutlaatuinen ja kiinnostava ja jota ei muualta saa? Lähetä alla olevalla lomakkeella tiedot tarjottavasta tuotteesta ja juuri teidän tuotteenne voi päästä mukaan lehteen. Kaikkia ehdotuksia ei voida julkaista eli niistä kerätään mahdollisimman monipuolinen kattaus erilaisia tuotteita ja palveluja.

Yritysten ehdotukset ilmoitettava xx.x. klo 24:00 mennessä. Tämän jälkeen tehtyjä ehdotuksia ei oteta huomioon!

Tässä Meidän ehdotuksemme pure saimaa -lehteen:

Tiedot tuotteesta

Jos sinulla on useita kuvia, voit lähettää niitä myös sähköpostilla osoitteeseen visitmikkeli@kixit.fi

Saunatuote

Onko teillä vuokrattavana mökkisauna, jossa on kyläsepän takoma kiuas? Savusauna 6 henkilölle? Puusauna ilman sähköä, juoksevaa vettä tai mitään muitakaan turhanpäiväisiä yleellisyyksiä? Mitä saunavuokra maksaa? Milloin sauna on vuokrattavana?

Tiedot yrityksestä

HUOM! Tätä myyntitekstiä voidaan tarvittaessa käyttää myös liitteessä, eli yritys vastaa sisällön oikeellisuudesta!

Ilmoittajatiedot

Lähettämällä lomakkeen vahvistat tietojen oikeellisuuden ja annat niille julkaisuluvan. Julkaisulupa koskee myös mahdollisesti lähettämääsi valokuvaa. Lähetettyjä tietoja muokataan tarvittaessa yhdenmukaiseksi ja niitä voidaan sisällöllisesti karsia / muuttaa.

HUOM! kaikkia Lähetettyjä tuote/tarjoustietoja ei julkaista, vaan ehdotuksista valitaan kokonaisuuteen sopivia osia jukaistavaksi pure saimaa -lehdessä.