Laiturilla Mökkikirje


Mökkikirje 7/2017

Pääkirjoitus:
Miten aika kuluu mummolassa?
Stadiumissa liikutaan ja liikututaan
Maaliskuussa valmistuva Mikkelin suurhalli tarjoaa yleisurheilua, palloilua, konsertteja…
Syystyöt puutarhassa
Aloita ajoissa, mutta muista myös nauttia, neuvoo Mari Liimatainen Vanhasta Kilkkilästä.
Golfia konkareille ja aloittelijoille
Mikkelin seudulla löytyy golfia joka makuun.
Käsin tehtyä, tunteella
Intohimoisen keräilijän kokoelma rintamalla tehtyjä muisto- ja tarve-esineitä.
Kaksi Markusta yhdessä keittiössä
Wehmaisten uusi Deli&Deco


Mökkiläisen menovinkit:

Asuntomessut –13.8.
Rakentajat, sisustajat ja uteliaat ideoita metsästämässä.
Anttolan Poiju –26.8.
Rantaterassin burgereita
Siltakemmakat 2.–5.8 Puumalassa
Matista & Teposta Irinaan ja Jenni Vartiaiseen
Ilokuvafestivaali 3.–6.8. Mäntyharjulla
Neljä päivää kohottavia elokuvia
Jurassic Rock ja Piknik 4.–6.8. Mikkelissä
Rock nuorille, piknik perheille
Rapu ja Muikku 11.–12.8. Mikkelissä
Nyt myös SUUURI rapujuhla
Kirjakemmakat 18.–20.8. Puumalassa
Ei paperin makuinen
Salainen osoite
Kyllä maistui!
Kuukauden kuva
Studionäyttelyssä uusia teoksia
Historiaa ja lähiruokaa
Ravintola Lumo Mikkelin vanhassa työväentalossa

POIJUUN HAMPURILAISELLE

Mökkikirje heinäkuu 2017


Terassiravintola Poiju Anttolan satamassa on alueen lomanviettäjien suosiossa. Sen asiakkaista peräti 80 prosenttia on kesäasukkaita.

Ehdoton suosikkiherkku on Poijun Burgeri. Se sisältää päivittäin jauhetusta naudan jauhelihasta itse tehdyn 100 gramman painoisen pihvin, cheddaria, tomaattia ja omaa ”hampparikastiketta”. Toinen herkku, suorastaan gourmeeksi on luokiteltu Hauhalan hanhesta pitkään kypsennetty Hannu Hanhi Burgeri, joka nautitaan kirpeän mango/chili-kastikkeen kera.
Poiju on auki 26.8. saakka. Silloin ravintolassa vietetään isoja kesäkauden päättäjäisiä.

Ravintolaa vetää ja keittiöstä vastaa keittiömestari Teemu Tolvanen. Poijua voi varata myös omiin tilaisuuksiin joko kokonaan tai osittain.

anttolanpoiju.fi