+358 44 794 5669 matkailu@mikkeli.fi

Syksy 2023 Taideterapiakurssi Voimavaroja hyväksyvästä läsnäolosta

Syksy 2023 Taideterapiakurssi Voimavaroja hyväksyvästä läsnäolosta

Voimavaroja hyväksyvästä läsnäolosta -taideterapiakurssi 20-22.10.2023

Tämä yhden viikonlopun mittainen kurssi sopii erityisesti sinulle, joka haluat antaa aikaa itsellesi, lisätä voimavarojasi ja itsetuntemustasi sekä palauttaa uskon tulevaisuuteen ja kyvyn löytää uusia näkökulmia. Tällä kurssilla käytämme ratkaisukeskeisen kuvataideterapian menetelmiä, lyhyitä kirjallisia pyrähdyksiä ja lempeitä kehollisia harjoitteita.

Ratkaisukeskeinen taide- ja kirjallisuusterapia sopii sinulle, joka haluat löytää omat henkiset voimavarasi ja vahvuutesi ja lujittaa itsetuntoasi. Se sopii sinulle, kun kaipaat elämääsi tyyneyttä tai haluat päästä eroon jostain sinua vaivaavasta ongelmasta. Se sopii myös silloin, kun on aika muuttaa elämäsi suuntaa, vaihtaa näkökulmaa tai tutkia itseäsi ja elämäsi polkua tarkemmin. Kurssilla annamme aikaa omille ajatuksille ja tutustumme omiin tunteisiin, ajatuksiin ja voimavaroihin. Kurssi tarjoaa mahdollisuuden levolle ja rauhalle.

Ratkaisukeskeinen taideterapia ei edellytä sinulta aiempaa taiteen tekemisen taustaa, riittää että sinulla on halua ja uteliaisuutta kokeilla luovia menetelmiä lisätäksesi itsetuntemustasi ja rikastaa elämääsi.

Miltä tuntuisi, jos menneisyyden haamu, suuri elämänmuutos tai kriisi ei enää olisikaan niin määräävänä läsnä elämässäsi kuin miltä se nyt tuntuu?

Lisätietoja ratkaisukeskeisestä taideterapiasta ja ohjaajasta Tiina Nevanperä: https://ateljeemignon.weebly.com/

Tiinalta voi kysyä myös lisää sähköpostitse ateljee.mignon@gmail.com tai puhelimitse 050 4648 282.

Yöveden Ateljeekoti

Himalansaarentie 553
52420 Mikkeli

+358405784003

ateljeekoti@katjaantonoff.net