+358 44 794 5669 matkailu@mikkeli.fi

Syksy 2023 Kirjoittajan ääni -ritualistinen kirjoitusretriitti Yöveden Ateljeekodissa Ristiinassa

Syksy 2023 Kirjoittajan ääni -ritualistinen kirjoitusretriitti Yöveden Ateljeekodissa Ristiinassa

Kirjoittajan ääni -ritualistinen kirjoitusretriitti 22-24.9.2023 Yöveden Ateljeekodissa Mikkelin Ristiinassa.
Kirjoittajan ääni on kirjoittajille ja kirjoittamisesta ilmaisukeinona kiinnostuneille suunnattu retriitti, jonka aikana lähestymme kehoa ja alitajuista luovuutemme keskuksena. Yhdistelmä kehollista äänityöskentelyä ja alitajuntaa herätteleviä kirjoitusharjoituksia tarjoaa osallistujille uudenlaisia keinoja lähestyä luovuuden virtaavuutta ja kehittää omaa kirjallista ilmaisua.

Ääniharjoitukset tähtäävät herättämään luonnollisen flowtilamme. Kun laskeudumme kehoomme ja sitoudumme itsemme ravitsemisen hitaaseen prosessiin, ääni työkaluna voi toimia tutkimusmatkailijan tavoin, tuoden ja paljastaen esiin syvimpiä kerroksiamme.

Äänityöskentelyä täydentävät ritualistiset ja alitajuntaa luotaavat kirjoitusharjoitukset tarjoavat kirjoittajalle työkaluja asettua luovaan tilaan myös keskellä kiireistä arkea. Harjoitukset vahvistavat sisäisen kirjoittajaäänen kuulemista ja luovat uusia näkökulmia kehoon ja läsnäoloon kirjoittajan työvälineinä. Retriitillä on mahdollista paitsi tuottaa uutta tekstiä myös työstää jo olemassa olevaa materiaalia.

Harjoitukset palvelevat kaikenlaisia kirjoittajia. Osallistuminen ei myöskään edellytä aiempaa kokemusta kehollisesta äänityöskentelystä tai yleensä äänen käytöstä. Retriitin ohjelmaan kuuluu myös retki Astuvansalmen kalliomaalauksille ja sydäntä avaava kaakaoseremonia.

Yöveden Ateljeekoti

Himalansaarentie 553
52420 Mikkeli

+358405784003

ateljeekoti@katjaantonoff.net