+358 44 794 5669 matkailu@mikkeli.fi

Sahanlahden vierasvenesatama Saimaalla Puumalassa

Sahanlahden vierasvenesatama Saimaalla Puumalassa

61°34’24.2″N 28°08’50.4″E
Ota kurssi kohti Sahanlahden vierasvenesatamaa, joka on palkittu ”Vuoksen vesistön vuoden 2015 vierassatama”. Pidämme minkä lupaamme ja palvelemme sinua asiantuntemuksella ja iloisin mielin.

Sahanlahden suojaisassa ja tunnelmallisessa satamassa valittavanasi on puomi-, poiju- ja kylkipaikkoja sähköliitännällä, osassa paikoista lisäksi juokseva vesi. Toki voit myös piipahtaa Sahanlahteen kesämökiltä maistamaan palkittua lähiruokaa ravintoloihimme, nauttimaan ainutlaatuisesta tunnelmasta ja runsaasta ohjelmasta.

Tekemistä löytyy koko venekunnalle!
Alueella on useita nuotiopaikkoja, uimaranta ja harrastevälineitä vuokrattavana, kuten Padel kenttä, sähköpolkupyörät, sup-laudat, kanootit jne.

Suosittelemme varaamaan etukäteen myös oman privaattivuoron suositulle Niskalammen rantasaunalle, jonka terassilta laskee portaat suoraan järveen.

Sahanlahdessa on useita ravintoloita. Rantamakasiinin kesätunnelmassa tarjoillaan Saimaa pitsoja, laavakivigrillistä burgereita ja raikkaita kesäisiä juomia. Koskivahdissa voit nauttia herkullisesta lähiruoka aamiaisesta, paikallisista herkuista koostuvasta lounaasta / sunnuntaibrunssista tai kesäillan A la carte -listan tarjonnasta.

Sahanlahti Resort

Lietvedentie 830
52200 Puumala

0407799896

sales@sahanlahtiresort.fi