+358 44 794 5669 matkailu@mikkeli.fi

KESKIVIIKON bussi-laivaretki Mikkelistä Puumalaan

KESKIVIIKON bussi-laivaretki Mikkelistä Puumalaan

Saimaa Hop On Hop Off

Keskiviikon bussi-laivaretkemme Astuvansalmen kalliomaalauksille ja Puumalaan starttaa tilausajobussilla Mikkelistä. Laivaan nousemme Varkaantaipaleen kanavalta. Tämä retki toteutetaan keskiviikkoisin heinäkuussa. Kyytiin voit nousta, joko Matkakeskukselta, torin tilausajopysäkiltä tai Ristiinasta. Ajamme bussilla Varkaantaipaleen kanavalle, jonka laiturista hyppäämme laivan kyytiin.

Risteilemme Aino-laivalla Kirkkotaipaleen kanavan kautta Astuvansalmen kalliomaalauksille, joka johdattaa vierailijan tuhansien vuosien takaisten ihmisten elämään. Astuvansalmen kalliomaalaukset ovat pohjoismaiden laajin maalauskokonaisuus, ja sieltä on löydetty noin 80 maalattua kuvaa.

Laivamatka Kalliomaalauksilta Puumalaan kestää noin neljä tuntia, joten sinulla on ruhtinaallisesti aikaa nauttia kauniista Saimaan järviluonnosta ja laivan leppoisasta tunnelmasta. Laivan kahviosta voit ostaa virvokkeita ja maistuvan keittolounaan. Pidä silmät auki, saatat bongata sympaattisen Saimaannorpan!

Seuraavat kohteemme ovat: Pistohiekka, Puumalan satama ja Sahanlahti (päätepysäkki). Voit jäädä mihin tahansa kohteeseen ja hypätä myöhemmin paluubussin kyytiin.

Hintaan sisältyy
• Meno-paluukuljetukset tilausajobussilla
• Laivamatka

Mannerheimintie 1
50100 Mikkeli

+358 44 794 5669

matkailu@mikkeli.fi