+358 44 794 5669 matkailu@mikkeli.fi

Kesä 2023 Uhkuan villiruokaillallinen Saimaan saaressa heinäkuussa

Kesä 2023 Uhkuan villiruokaillallinen Saimaan saaressa heinäkuussa

Tule mukaan nauttimaan mystisen Yöveden tunnelmasta ja kauden parhaista makuelämyksistä sympaattisen kalastaja-alus Junon kyydissä!

Matkalla Saimaan järviluonto näyttäytyy parhaimmillaan ja perillä Saimaan saaressa päivällinen on katettu rantakalliolle. Ennen pöytään siirtymistä on hetki aikaa ihastella ympäristöä omatoimisesti, kierrellä kauniita kalliorantoja, katsella järvelle ja bongailla vaikka norppaa.

Illallisen valmistaa paikan päällä lähiruokakokkimme Ilkka Arvola. Herkullinen usean ruokalajin illallinen on kasvis- ja kalapainotteinen. Tarkempi menu julkaistaan lähempänä ajankohtaa. Kalan pyydämme lähivesiltä norppaturvallisilla pyydyksillä ja menussa käytämme sesongin parhaita raaka-aineita, joista suuri osa on itsekerättyjä ja -kasvatettuja. Lisäksi suosimme lähialueen pientuottajien laadukkaita tuotteita. Kestävän kehityksen arvot ovat keskiössä myös ruokafilosofiassamme.

Alkoholittomat juomat sisältyvät hintaan. Alkoholilliset ruokajuomat voit tuoda mukanasi itse. Kysy juomasuositukset sähköpostilla.

Saarikohteessamme on wc ja illallinen nautitaan katoksen alla. Retken toteutuminen on riippuvainen säästä. Jos emme pääse illastamaan saareen, illallinen syödään vanhan hirsitalomme tuvassa.

Elämyksen kesto: n. 4 h. Lähtö Ristiinan Nikinsalmesta klo 17.
Ryhmäkoko: 8 – 12 hlö. Illallinen toteutuu mikäli osallistujia on vähintään kahdeksan.

Ilmoittautumiset ja lisätiedot: asta@uhkua.fi / Asta 040 744 7631

Uhkua

Suurlahdentie 3189
52360 Someenjärvi

+358 40 744 7631

asta@uhkua.fi

Me olemme Saimaan seudun vastuullinen yritys

Tuemme vastuullisesti paikallistaloutta

4/6

Vaalimme kulttuuriperintöä

6/6

Toimimme ympäristöystävällisesti

26/30

Olemme LGBTQ-ystävällisiä

2/2

Teemme vastuullisuutta suunnitelmallisesti

6/12