+358 44 794 5669 matkailu@mikkeli.fi

Kesä 2023 Juurilta tulevaisuuksiin retriitti Ristiinassa

Kesä 2023 Juurilta tulevaisuuksiin retriitti Ristiinassa

Juurilta tulevaisuuksiin 4-6.8.2023. Yöveden Ateljeekodissa Ristiinassa. Juurilta tulevaisuuksiin on taidetta, viisausperinnettä ja tiedettä yhdistävä retriitti, jonka päämääränä on syvempi ymmärrys omasta elämästä ja tulevaisuuden visiosta. Retriitti tarjoaa konkreettisia työkaluja ja syvällisiä oivalluksia, jotka auttavat oman elämänpolun löytämisessä ja kulkemisessa.

Viikonlopun retriitin aikana sukellamme syvälle syntyymme: sukulinjoihin ja elämäämme muovanneisiin tapahtumiin. Millaiset kehityskulut ovat johtaneet nykyiseen elämäntilanteeseen? Millaiset ajatus- ja toimintamallit, ehdollistumat ja ylisukupolviset taakat ovat ohjanneet valintojamme elämässä? Ja toisaalta, millaisia lahjoja olemme saaneet niin sukulinjasta kuin elämäämme muovanneista tapahtumista ja valinnoista?

Haemme viisautta ja laajempaa näkemystä myös esivanhempiemme perinteestä ja tietämyksestä. Lauantain harjoitusten ja keskustelujen jälkeen vierailemme Astuvansalmen kalliomaalauksilla, paikassa, jossa esivanhempamme ovat kokoontuneet elämän mysteerien äärelle 6000 vuotta sitten. Päivän päättää suomalaisen perinteen mukaisesti toteutettu saunaseremonia, jossa päästämme irti vanhasta ja teemme tilaa uudelle.

Menneisyyden syvällisen ymmärtämisen kautta suuntaamme kohti tulevaisuuden visioita. Miten voimme tehdä tietoisempia valintoja elämässä? Miten voimme konkreettisesti rakentaa sellaista elämää, jota toivomme voivamme elää? Käytämme tulevaisuuksien visioimisessa niin luovaa, intuitiivista työskentelyä kuin tulevaisuudentutkimuksen metodeja.

Retriitti vahvistaa luottamusta omaan sisäiseen viisauteesi ja kykyysi luoda omanlaista elämää. Saat käyttöösi konkreettisia askelmerkkejä ja päämääriä, joita voit retriitin jälkeen lähteä toteuttamaan omassa elämässäsi.

Ohjaajana toimii kirjoittaja, tulevaisuudentutkija, kestävän kehityksen asiantuntija ja valokuvaaja Pia Autero. Lue lisää ohjaajasta: www.runoian.fi
Maalausharjoitukset ohjaa Ateljeekodin emäntä, kuvataiteilija Katja Antonoff.

Yöveden Ateljeekoti

Himalansaarentie 553
52420 Mikkeli

+358405784003

ateljeekoti@katjaantonoff.net