+358 44 794 5669 matkailu@mikkeli.fi

Kesä 2023 akvarellimaalaus -kurssi Yöveden Ateljeekodissa Ristiinassa

Kesä 2023 akvarellimaalaus -kurssi Yöveden Ateljeekodissa Ristiinassa

Akvarellimaalaus 10-13.7.2023. Opettajana kuvataiteilija Katja Antonoff

Neljän päivän kurssilla maalataan yhdessä niin Ateljeekodin tiloissa kuin lähiluonnossakin. Luova työ vaatii hiljaisuutta ja inspiroivaa ympäristöä, joita Yöveden Ateljeekoti kurssilaisille tarjoaa.

Kurssilla perehdymme värioppiin ja sommitteluun, maalaamme maisemaa, sisätilaa sekä elävää mallia. Tarvittaessa käymme läpi materiaaleja, värejä, siveltimiä sekä erilaisia papereita ja tutustumme akvarellimaalauksen perustekniikoihin.

Lisäksi nautimme ympäristöstä, teemme maalausretken Astuvansalmen kalliomaalauksille, opimme uutta ja vietämme iloisia hetkiä yhdessä ruokaillen!

Opettajana toimii kuvataiteilija Katja Antonoff, akvarelli- ja temperamaalari sekä kuvanveistäjä, jota akvarellissa erityisesti kiehtoo sen arvoituksellisuus.

Akvarellimaalaiskurssi Yöveden Ateljeekodissa sopii niin akvarellimaalaamisesta kiinnostuneille ensikertalaisille kuin myös jo aiheeseen perehtyneille, akvarellimaalausta jo harrastaneille.

Osallistujamäärä 5-10 henkilöä. Mikäli kurssi peruuntuu vähäisen osallistujamäärän vuoksi, maksu palautetaan täysimääräisenä.

Varaathan paikan kurssille viimeistään 14 vrk ennen kurssin alkamista verkkokaupasta. Mikäli kurssin alkamiseen on vähemmän kuin 14 vrk, olethan yhteydessä sähköpostitse tai puhelimitse tiedustellaksesi vapaita paikkoja.

Yöveden Ateljeekoti

Himalansaarentie 553
52420 Mikkeli

+358405784003

ateljeekoti@katjaantonoff.net