+358 44 794 5669 matkailu@mikkeli.fi

D.O. Saimaa -illallinen Astuvansalmen kalliomaalauksilla M/S Ainolla, kesä 2024

D.O. Saimaa -illallinen Astuvansalmen kalliomaalauksilla M/S Ainolla, kesä 2024

Perinteiseksi muodostunut, korkealaatuinen lähiruoka-illallinen Saimaan Yövedellä ja Astuvansalmella Ristiinassa 23.8.2024 saa jatkoa myös tulevana kesänä. Suositun ja eksentrisen tapahtuman illallismenusta ja toteutuksesta vastaa keittiömestari Ilkka Arvola, jonka asiantuntemus ja tietämys Saimaan villiruoasta sekä alueen tuottajista on kiistatta parasta mahdollista. Ilkka on toiminut D.O.Saimaa alkuperämerkin keittiömestarina ja lipunkantajana useita vuosia, sekä Astuvansalmen ruokatapahtumamme yksinoikeutettuna vastaavana, tarjoten tinkimätöntä tuoreutta ja makuja puhtaasta Etelä-Savon luonnosta.

Risteily tarjoaa kaikille aisteille kokemuksia sekä tunnelmaa ainutlaatuisessa Yöveden ympäristössä. Esihistoriallisen taiteen lisäksi matkan varrelta löytyy pilkahduksia meidän aikamme taiteesta. Perinteisesti risteilyn tarkan reitin ja tapahtumat koet vasta Yöveden laineilla.

Menu päivittyy kevään kuluessa. Pidätämme oikeuden muutoksiin.
Paikkoja tälle risteilylle on tarjolla vain 30, joten osta paikkasi ajoissa. Lähtö Ristiinan torilaiturista klo 19, paluu samaan paikkaan klo 23.

M/S AINO

Brahentie 9 (Ristiinan torilaituri)
52300 Ristiina

+358407058043

astuvanaino@gmail.com