+358 44 794 5669 matkailu@mikkeli.fi

Astuvansalmen kalliotaidepatikka, kesä 2024

Astuvansalmen kalliotaidepatikka, kesä 2024

Tule nauttimaan Saimaan järviluonnosta ja astu Astuvansalmen kalliomaalausten ikiaikaiseen taidenäyttelyyn!

Tapaamme Astuvansalmen parkkipaikalla (Suurlahdentie 2039), josta lähdemme rauhallisesti polkua pitkin kohti kalliomaalauksia. Perillä olemme noin tunnin kävelyn jälkeen ja siirrymme 6000 vuotta vanhan kalliotaiteen äärelle. Upeat Pohjois-Euroopan suurimmat kalliomaalaukset kertovat ikiaikaista kiehtovaa tarinaansa monin erin kuvin. Samalla opas kertoo maalausten ja Saimaan syntytarinaa.

Viilentävä tai lämmin juoma vuodenajan mukaan sisältyy retken hintaan. Halutessasi voit tilata mukaan myös käsityönä valmistetut sesonginmukaiset lähiruokaeväät, jotka nautitaan maalauksilla. Tämä retki sopii kaikentasoisille, myös lapset ovat tervetulleita mukaan.

Opastuskielet suomi ja englanti. Mukaasi tarvitset keliin sopivat vaatteet, hyvät kengät ja juomavettä. Retken aloitusajankohta on sovittavissa toiveiden mukaan ja retki on toteutettavissa ympäri vuoden. Sulan maan aikaan se tehdään patikoiden ja talvella otamme tarvittaessa mukaan lumikengät.

Kysy myös vene- ja melontaretkiä! Vesiltä käsin lähestyttäessä myös huikea kallion ihmisprofiili näyttäytyy retkeilijälle.

Ryhmäkoko: 4-12 hlö, Kesto: n. 3 h, Hinta: 65 €/ hlö, retkieväät 20 €/hlö

Tämä on yksi Päämajasi Saimaalla -tuotteista.

Uhkua

Suurlahdentie 3189
52360 Someenjärvi

+358 40 744 7631

asta@uhkua.fi