Laiturilla Mökkikirje

Palvelukysely 2016

Kirjoittaja: Tuomas Santasalo


Palveluita mökkiseudulla – Mitä? Toimivatko?                                                                             

Vapaa-ajan asukkaat ovat osa-aikaisia kuntalaisia. Kaikki me tarvitsemme erilaisia palveluita elämisen ja olemisen tueksi. Suurelta osin olemme tyytyväisiä paikalla saamiimme palveluihin, mutta miten voisimme niitä parantaa ja vahvistaa? Mikkelin seudun vapaa-ajanasukasvaltuuskunta on parin vuoden välein kysellyt tyytyväisyyttä palveluiden laatuun. Nyt on tullut aika saada uusia näkemyksiä siitä, miten palvelut nyt toimivat. Palvelukysely ollaan toistamassa ja kokoamassa tämän hetken näkemyksiä siitä, miten palveluiden tuottajat ovat onnistuneet.

Alla olevasta linkistä voit välittää oman näkemyksesi mökkiläisenä, miten palvelut Mikkelin seudulla toimivat ja miten niitä olet käyttänyt. Näkemyksesi on tärkeä, jotta voimme kehittää palveluita niin mökkiläisten kuin seudun asukkaiden kannalta. Vastaamalla vaikutat myös tarjonnan kehittämiseen.

Miten paikalliset tuotteet ja palvelut toimivat sinun arjessasi? Haluatko niitä lisää ja oletko niistä kiinnostunut? Palvelukysely etsii vastausta näihin ja muihin palveluiden käyttöön liittyviin kysymyksiin. Siksi sinun vastauksesi on tärkeä.

Osallistu kyselyyn tästä

Mikkelin seudun vapaa-ajanasukasvaltuuskunta