Ota yhteyttä Mikkelin seudun Turisti-Infoon ja Matkailuneuvontaan, kerromme sinulle lisää!

Tai tule käymään Matkailuneuvonnassa Mikkelissä, osoitteessa Maaherrankatu 22.

Lähetä meille viesti

Kirjoita yllä olevat merkit tähän kenttään varmentaaksesi ettet ole robotti.

Usein kysyttyä

Kyllä voi. Oletko jo tutustunut sivustoltamme löytyvään sähköiseen kirjahyllyyn

Valitettavasti kauttamme ei toistaiseksi voi varata mökkeja, vaan varaukset tapahtuvat suoraan kunkin yrityksen kanssa. Sesonkiaikana päivitämme kuitenkin jatkuvasti mökkien saatavuustilannetta, joten aina kannattaa kysyä vinkkejä vapaista mökeistä.

Tuotamme vuosittain erilaisia ryhmäesitteitä, aktiviteettiesitteitä ja pakettiehdotuksia. Lisäksi tarjoamme laadukkaat opaspalvelut suomen, ruotsin, englannin, saksan ja venäjän kielillä alueella vieraileville kokousvieraille ja ryhmille.

Oman esitetuotannon lisäksi meiltä löytyy myös kattava valikoima seudun toimijoiden esitteitä. Kerro millaista tarjontaa etsit ja etsimme Teidän ryhmällenne sopivat esitteet.

Toimitamme kuluttaja-asiakkaiden tuote- ja karttatilaukset ennakkomaksulla. Tällä hetkellä otamme tilaukset vastaan puhelimitse ja sähköpostitse. Maksun vastaanottamisen jälkeen saat materiaalin kirjeenä kotiisi tai pakettina lähimpään Postin toimipisteeseen. Kaikkia tuotteita on myytävissä myös Mikkelin matkailuneuvonnassa, jossa maksuvälineenä käyvät käteinen sekä yleisimmät pankki- ja luottokortit.

Kyllä vain. Täytä oheinen yhteydenottolomake ja liitä viestikenttään osoitteesi sekä pyyntö siitä, millaisia esitteitä haluat. Lähetämme esitteet sinulle postitse seuraavien kolmen arkipäivän kuluessa. Lähetys on ilmainen.