Laiturilla Mökkikirje

Mäntyharjulaisilla on nyt oma palveluportaali

Mökkikirje 2/2016


Rikhard Matalalammen luovamokkitie.fi-portaali avattiin kesäkuun alussa.

Naputtele vain www.luovamokkitie.fi ja olet mäntyharjulaisten omassa palveluportaalissa, joka on tarkoitettu kaikille mäntyharjulaisille: kesäasukkaille, yrittäjille, ohikulkumatkalla oleville ja paikallisille asukkaille. Se avattiin kesän alussa edistämään kunnan vakituisten ja vapaa-ajan asukkaiden sekä paikallisten yrittäjien kohtaamista. Kannattaa käydä katsomassa ja kuuntelemassa! 

Sieltä löydät Mäntyharjun alueen palvelut ja tapahtumat, kirpputorit, museokierrokset, uimakoulut ja lavatanssit ! Voit selata sinne ilmoitettuja tapahtumia ja voit myös ilmoittaa siellä omia tapahtumiasi.Luova Mökkitie -portaali on ympärivuotinen kohtaamispaikka kaikille. 

Etsitkö tekijää? Tarvitsetpa sitten putkimiestä, kampaajaa, floristia tai hierojaa, täältä löydät tiedot Mäntyharjun yrityksistä. Katso myös videoita Mäntyharjun alueen yrittäjistä.

Lähde metsäretkelle, hyppää pyörän selkään tai lähde melomaan. Mäntyharjun keskustasta Repoveden kansallispuistoon levittäytyy elämyksellinen ulkoilureitistö, joka soveltuu kaikenikäisille.

Mökkiradion löydät samasta osoitteesta.Se soittaa tuttua musiikkia Suomi-iskelmästä 1950-luvun parhaimmistoon. Myöhemmin kesällä kuulet radiosta myös mäntyharjulaisten tekemiä radio-ohjelmia.

”On todella hienoa, että juuri Mäntymharjussa toteutettiin ensimmäisenä aivan uudenlainen virtuaalinen kohtauspaikka. Konsepti herättää varmasti kiinnostusta myös muilla mökkipaikkakunnilla”, sanoo vastaava tuottaja Rikhard Matalalampi Pinesker Media Companystä. ”Kävijöitä on ollut paljon ja kävijämäärät varmasti kasvavat, kunhan lomakausi pääsee juhannuksen jälkeen kunnolla vauhtiin”, uskoo Rikhard.