Menovinkkejä mökkiläisille

Korkkarijuoksu


Mökkikirje 2/2015 | Kirjoittaja: Leena Karo


28.8.2015 @ Mikkelin keskusta

Korkkarit jalkaan ja juoksuksi! 

Mikkelin keskustassa kuullaan naurunremakalla säestettyä korkkareiden kopinaa perjantaina 28.8.2015, kun Mikkelin nuorkauppakamari järjestää järjestyksessään toisen Korkkarijuoksun hyvän asian puolesta. 

Korkkarijuoksun säännöt ovat yksinkertaiset. Osallistujilta edellytetään hauskanpitoon taipuvaista mieltä, hyväntekemiselle sykkivää sydäntä sekä suomalaisen lainsäädännön määrittelemää täysi-ikäisyyttä. Juoksukorkkareiden korkojen tulee olla minimissään seitsemän senttiä, mutta kiila- ja tolppakorkoja ei sallita. Muilta osin asu on vapaa ja kaikenlainen korkkareiden tuunaus sallittua, jopa suotavaa. 

Niin ikään juoksutyyli on vapaa. Mennään sitten ravia tai laukkaa, tapahtuu se viestinä neljän hengen joukkueissa. Juoksijoita kannustetaan panostamaan korkokenkien lisäksi myös muuhun pukeutumiseen, sillä arvovaltainen raati palkitsee vikkelimpien korkkarikinttujen lisäksi pukeutumisellaan parhaiten säväyttäneen joukkueen. 

HUOM! Lajina korkkarijuoksu saattaa puhutella eritoten hameväkeä, mutta kilpailuun toivotaan runsaslukuista edustusta myös kaksilahkeisten joukoista! 

Korkkarijuoksussa on ennen kaikkea kyse hauskanpidosta hyvän asian puolesta. Tänä vuonna Korkkarijuoksun tuotot kohdistetaan mikkeliläisten kivijalkayrittäjien toiminnan edistämiseen. Lahjoituksella Mikkelin nuorkauppakamari haluaa omalta osaltaan auttaa vahvistamaan kenties tämän aikamme unohdetuimman kansanryhmän eli kivijalkayrittäjien asemaa kaupunkikuvassa. 

Än-yy-tee-NYT!!! Korkkarijuoksun ilmoittautuminen on nyt meneillään! Ilmoittautuminen tapahtuu joukkueittain ja mukaan mahtuu 24 ensimmäisenä ilmoittautunutta joukkuetta. Ilmoittautumiseen liittyvät kysymykset tai muut askarruttavat asiat voi lähettää osoitteeseen korkkarijuoksu2015@gmail.com. Päivystämme myös Facebookissa läpi kesän.