Suoraan sisältöön

Yötön yö - Juhannus Tertin kartanossa

Juhannus Tertin kartanossa

Oodi kesälle! 

Juhannusta voi viettää monella tapaa perinteisen mökkeilyn lisäksi. Juhannus on kesän ehdoton kohokohta, johon perinteisesti kuuluvat mökki ja sauna sekä tietysti rannassa roihuava juhannuskokko. Luonamme Tertissä saat Juhannuksen viettoon uuden ilmeen. Rentoudu luonamme kartanohotellissa, maistele kartanoravintolan herkkuja sekä nauti kesäisestä puutarhasta.

25.–27.6. Yöttömän yön juhlaa – Juhannus Tertin kartanossa

Kartanoravintola
-Juhlava 50 makuelämyksen juhannuskattaus klo 12-16. Hinta lounas 44 €/hlö. Illallisella keittiömestarin pöytiintarjoiltavat menut 59 €/hlö
-Tilaa Juhannuksen -Take away menu

Puutarhakahvila
-Puutarhurin lounasbrunssi klo 11-16, hinta 24,90€/hlö
-Kahvipöytä katettuna klo 10-19

Herkkukauppa 
-Avoinna klo 10-19

Yötön yö -majoituspaketti
-Rentouttava yö Tertin kartanohotelissa sis. Kahden hengen majoitus, tervetulojuomat, aamiainen, avaimet salaisuuksien puutarhaan ja lounaan / illallisen kartanoravintolassa
-Hinta: 329 €/yö/2hh (varattavissa myyntipalvelussamme, majoitusajankohta 25.6.–8.8.)

Lue lisää: https://tertinkartano.fi/juhannus-tertin-kartanossa/ 

Tertin Kartano on uniikki matkakohde Saimaalla, Etelä-Savon ja Järvi-Suomen sydämessä. Vain 10 minuutin ajomatkan päässä Mikkelin keskustasta sijaitseva Tertin Kartano eli tuttujen kesken Tertti on ihana pakopaikka peltojen ja puutarhojen keskellä. Nimestään huolimatta meno on savolaisen lupsakkaa ja ruoka sopivan mutkatonta.

Tertin Kartano on aito sukukartano ja kartanotalous, jossa pääset kokemaan Saimaan gastronomian parhaimmat antimet mitä tunnelmallisimmassa miljöössä. Puhtaat lähituotetut raaka-aineet sesongin mukaan ja omavaraisuus yhdistettynä ainutlaatuiseen estetiikkaan ovat Tertin Kartanon kantavia teemoja.

Pihapiirissä palvelevat kartanoravintola, herkkupuoti, kahvila ja kodikas kartanohotelli.

Tervetuloa,
Tertin väki

Katso lisää Takaisin

Osoite
Kuopiontie 68, 50350 Mikkeli

Puhelin
015176012

Sähköposti
tertti@tertinkartano.fi

Verkkosivusto
https://tertinkartano.fi/juhannus-tertin-kartanossa/