Suoraan sisältöön
Osta
elämys

Visulahden Rantasauna Mikkelissä

Saimaan rannalla sijaitseva Visulahden rantasauna on vain 5 minuutin ajomatkan päässä Mikkelin keskustasta. Kahdella saunalla varustettu rantasauna soveltuu loistavasti erilaisiin tilaisuuksiin kuten kokouksiin, saunailtoihin, syntymäpäiväjuhliin, polttareihin jne. Saunojen lähiympäristö tarjoaa lisäksi monenlaiset mahdollisuudet erilaisiin aktiviteetteihin vuoden ympäri. Saimaalla voit harrastaa esimerkiksi uintia, melontaa, SUP-lautailua, hiihtoa tai kalastusta.

Huom. talvella avantouintimahdollisuus!

Rantasaunassa on kaksi tunnelmallista ja tilavaa takkatupaa, jotka yhdistettynä soveltuvat jopa 30 hengen seurueelle. Saunatilojen yhteydessä on wc:t ja pienoiskeittiö. Keittiön varustuksena on jääkaappi, liesi, mikroaaltouuni sekä kahvin- ja vedenkeittimet. Takkatuvan varustukseen saa pyydettäessä ilman erillisveloitusta myös videoprojektorin, valkokankaan ja fläppitaulun.

Saunojen välittömässä läheisyydessä sijaitsee grillikatos, johon on mahdollista saada polttopuita maksutta. Lisäpalveluna on mahdollista tilata käyttöön myös erillinen kaasugrilli.

Visulahden ravintolapalveluista on mahdollista tilata maistuvia ruokia rantasaunalle vuoden ympäri. Rantasauna ei ole anniskelualuetta, joten omien virvokkeiden tuominen ja nauttiminen on sallittua.

Vuokrahintaan sisältyy rantasaunan käyttö ja perussiivous. Pyyhkeet voi tilata lisäpalveluna tai ottaa omat pyyhkeet mukaan.

Rantasaunan hinnat (minimi varausaika on 3 h):

Yksi saunaosasto (10-15 hlö)
90 € / 3 h 
200 € / koko päivä (klo 15-00)

Kaksi saunaosastoa (30 hlö)
150 € / 3 h
300 € / koko päivä (klo 15-00)

Pyyhevuokra – 2 € / kpl
Kaasugrilli (sis. kaasu) – 30 €
Fläppitaulu, tusseja – maksuton
Videoprojektori, valkokangas – maksuton

Tervetuloa viihtymään Visulahteen Saimaan rannalle!

Varaa tästä Takaisin

Osoite
Visulahdentie 1, 50180 Mikkeli

Puhelin
0205010500

Sähköposti
info.visulahti@puuhagroup.com

Hinta
alk. 90 € / 3 h

Hinta voimassa 31.12.2023 saakka