Villa Soukkio - Rock and Lake


Yhteystiedot:

Taipaleentie 60, 51460 Luusniemi
0505660905
@
sales@rockandlake.com

Villa Soukkio tarjoaa upeat puitteet vaativammallekin lomailijalle. Sekä alakerraltaan esteetön mökki että iso ulkokeittiö istuvat kauniisti mäntyjen lomaan, aivan rannan tuntumaan. 

Luontoa on tuotu sisätiloihin mielenkiintoisina yksityiskohtina, esimerkiksi Rock and Lake –henkinen kiviteema näkyy suihkutiloissa. Muuten tyyli on vaalea ja skandinaavinen.

Päämökin alakerta täyttää esteettömyys vaatimukset. Yksi neljästä makuuhuoneesta sijoittuu alakertaan ja sopii myös pyörätuolilla tai rollaattorilla liikkuvalle. Kolme makuuhuonetta ja yksi vessoista ovat yläkerrassa.Kaksi lisäpetipaikkaa saadaan yläkerran aulan 120 senttisestä sohvasängystä. Kaksi wc:tä, joista toinen on esteetön, sijaitsevat alakerrassa. Esteettömässä wc-tilassa on myös suihku. 

Alakerrassa sijaitsee myös avara, yhdistetty keittiö – ruokailu – olohuone. Nämä yhtenäiset tilat mahdollistavat sujuvan ja mukavan yhdessä olon, myös ruoanlaiton aikana. Lisämukavuutta tuo lattialämmitys sekä koneellinen ilmanvaihto.

Soukkio -mökin sauna on puulämmitteinen ja sieltä on matkaa rantaan vain vajaat 20 metriä. Pesuhuoneessa on suihku ja toinen alakerran wc. Mökkielämää helpottaa hyvin varusteltu kodinhoitohuone. Luksusta tuo iso (n. 60 m2), osittain katettu terassi jolle paistaa aurinko koko päivän.

Hinnat alkaen: 1725 euroa/viikko ja 804 euroa/viikonloppu. Loppusiivous kuuluu vuokrahintoihin. Lakana+pyyhe-setti 16 euroa per henkilö.

Lue lisää sivuiltamme ja katso videot.