Suoraan sisältöön
Osta
elämys

Villa Kaidan Kunkku (8+2 hlö)

Villa Kaidan Kunkku (8 + 2 henk.) on omassa rauhassa oleva 160 m2 (+ terassi 40 m2) massiivinen käsinveistetty hirsihuvila loivalla lapsiystävällisellä etelärannalla. Hyvinvarustellusta keittiö-olohuoneesta löytyvät mm. viinikaappi, takka, viihdelaitteina tv, dvd ja kotiteatteri ja terrassilla grilli. Saunaosastolla on pukuhuone, pesuhuone 2 suihkulla ja poreammeella ja sauna lämmitettynä puulla tai sähköllä. Talvella on  avanto auki.  Alakerrassa on 2 makuuhuonetta, joissa kummassakin on 2 vuodetta ja tv + dvd. Yläkerran makuuhuoneessa on vuoteet 4 henkilölle. Parvella on tv ja sohva. Alkovista löytyy lisämajoitustilaa kahdelle patjoilla.  Huvilassa on 2 wc. Vaatehuoltoa helpottavat pyykinpesukone, kuivauskaappi ja silitysvälineet.

Huvilassa on käytettävissä wi-fi.  Valmiiksi pedatut liinavaatteet, pyyhkeet, laudeliinat ja loppusiivous on hoidettu valmiiksi.

Lisäpalveluina on savusauna, ulkopalju, sähköperämoottori, kalastusluvat, grillikota, kylpytakit, vauvasänky + tuoli, polkupyörät, kajakki, lumikengät.

Varaa tästä Takaisin

Osoite
Mäntyharjuntie 61, 52300 Ristiina

Puhelin
+358 50 527 8814

Sähköposti
info@kaidankiho.com