Suoraan sisältöön
Osta
elämys

Veneretki Saimaan saareen villiruuan äärelle

Koe lumoava Yövesi ja Saimaan maut!

Retken aloitusajankohta on sovittavissa vuodenajan ja toiveiden mukaan. Tapaamme Nikinsalmen torpalla, jonka rannasta lähdemme pienellä kalastaja-alus Junolla Saimaan aalloille. Seilaamme kohti Yövettä ja Kaposaarta halki kauniin järviluonnon nauttien samalla metsäisestä tervetuliaisjuomasta. Perillä on hetki aikaa kierrellä kaunista saarta tai istahtaa vaikka rantakalliolle bongailemaan norppaa. Katetulla tulipaikalla valmistuu sillä välin maittava villiruoka-ateria sesongin parhaita makuja hyödyntäen. Raaka-aineet hankitaan läheltä ja kestävästi. Suuri osa kerätään ja kasvatetaan itse, kala nousee lähivesiltä norppaystävällisillä pyydyksillä. Lisäksi käytämme laadukkaita lähialueen pientuottajien raaka-aineita.

Kevätmenusta voi löytyä esimerkiksi Järvikalakeitto saaristolaisleivän kera, nokipannukahvit ja rahkaletut kuusenkerkkäsiirapilla. Kesällä ja syksyllä taas muita sesongin herkkuja. Kysy lisää ajankohdan mukaisista tarjoiluista. .

Saarelta löytyy WC ja ruoka nautitaan rennosti ulkona tulipaikalla. Retkellä on säävaraus. Alus on hytillinen ja katettu. Varaukset viimeistään 48 h ennen retkeä. Retkellä ja veneessä noudatetaan turvallisuusohjeita ja koulutettu henkilökunta kuljettaa ja opastaa koko retken ajan. Opastuskielet suomi ja englanti.

Hinta: 135 €/ hlö (sis. ALV 24%)

Osallistujat: 6 - 12 hlö (minimilaskutus 6 hlö)

Kesto: 4 h (josta venematkat n. 2 h)

Tämä retki on koettavissa toukokuu-lokakuu välisenä aikana.

Takaisin

Osoite
Suurlahdentie 3189, 52360 Someenjärvi

Puhelin
+358 40 744 7631

Sähköposti
asta@uhkua.fi

Verkkosivusto
www.uhkua.fi