Uusi Pajapirtti, pitseria & avotuliravintola Sahanlahdessa Puumalassa


Tuote saatavilla 20.12.2020 saakka

Yhteystiedot:

Lietvedentie 830, 52200 Puumala
0407799896
@
sales@sahanlahtiresort.fi
Katso www-sivut

Uusittu Pajapirtti on avoinna avotuliravintolana ja pitseriana syksyn ja talven viikonlopuissa!

Pajapirtin pitsauunissa paistuu napolilaistyyppisesti valmistetut Saimaa pitsat, joiden raaka-aineina käytämme parhaita lähialueen tuotteita, kuten paikallisia kaloja ja naapuripitäjän possua. Rapeat pitsapohjat leivotaan tietysti keittiössämme itse.  Jälkiruuaksi voi pajan avotulilla paistaa pitkävartisella pannulla itse lettuja, jotka tietysti kruunaa herkulliset lisäkkeet.

Pitsalista:

Louhi

Tomaattikastiketta, mozzarellaa, basilikaa ja oliiviöljyä

Ahti

Tomaattikastiketta, mozzarellaa, Puumalan kylmäsavulohta, punasipulia ja tilliä

Ukko

Tomaattikastiketta, mozzarellaa, Kaartilan mallaspossunkylkeä ja sipulia

Tapio

Tomaattikastiketta, mozzarellaa, metsäsieniä, puolukkaa ja kuusenhavuöljyä

Väinämöinen

Tomaattikastiketta, mozzarellaa, Kappelin Juustolan Ilmeikäs Illusia –sinihomejuustoa ja kauden kasviksia

Vellamo

Ranskankermaa, mozzarellaa, Kalastaja Laineen savumuikkuja, muikun mätiä ja Mummun kurkkuja

Jälkiruuaksi

Nuotiolettuja, vaniljakermaa ja marjahilloa lähimetsän antimista

Nuotiolla liekitetyt letut, vaniljakermaa ja marjahilloa

Pitsat ovat tilattavissa myös mukaan otettaviksi

Pajapirtissä vietetään avotuli-iltoja

Teemailtoina kokoonnutaan Pajapirttiin avotulen ympärille ja nautitaan kokkimme paikan päällä tulilla valmistama illallinen. Illallisen aikana nuotion loimutessa ja risahdellessa kuullaan vierailevien tähtien tarinoita.

Muista varata paikka illalliselle ennakkoon!
(teemailtoina ei ole saatavilla pitsoja, vaan laajempi menukokonaisuus)

Aukioloajat

20.11.-20.12.2021 (avotuli-iltoina avoinna illallisen ajan)

Perjantaisin klo 17-21
Lauantaisin klo 13-21
Sunnuntaisin klo 12-16

Pidätämme oikeuden muutoksiin

Tulevat aukioloajat päivitetään myöhemmin

Avotuli-illat

MENU:

Alkuun

Yrttisalaattia ja puolukkaa

Paahdettua punajuurta ja Kappelin juustolan Ilmeikäs Illusia -sinihomejuustoa

Ohraa ja metsäsieniä

Kalastaja Laineen muikkuja etikassa “Poquerones” ja kananmunaa

Savustettua Puumalan kirjolohta ja tillijugurttia

Spelttihapanjuurileipää

Sahan mallasleipää

Vaahdotettua voita

Avotulilta

Putkisalon karitsan vartaita, Sahanlahden itsetehtyä makkaraa, hiilijuureksia, piparjuurismetanaa

Jälkiruuaksi

Ruusunterälehdillä marinoituja marjoja ja liekitettyä marenkia