Suoraan sisältöön
Osta
elämys

Tertin kartanoravintolan aukioloajat syksy 2022

Ravintola Mikkeli – Tertin kartanoravintola

Tertin kartanoravintola Mikkelissä tarjoaa aitoja ja innovatiivisia makuelämyksiä, sekä aidosti puhdasta lähiruokaa Suomesta. Tertin Kartanon palkitussa ravintolassa koet kotimaisen keittiön laadukkaimmat maut aina maalta, metsästä ja järveltä.

Ravintolamme palvelee syyskaudella lauantaisin lounaalla klo 12-16 sekä illallisella perjantaina ja lauantaina klo 18-21(22), muina aikoina tilauksesta. Päivitetyn aukiolokalenterin löydät verkkosivuiltamme: https://tertinkartano.fi/ravintola/ravintolan-aukioloajat/

Tervetuloa Tertin ainutlaatuiseen kartanoravintolaan!
Tee pöytävaraus https://book.dinnerbooking.com/fi/en-US/book/index/3102/2

Tertin Kartano on uniikki matkakohde Saimaalla, Etelä-Savon ja Järvi-Suomen sydämessä. Vain 10 minuutin ajomatkan päässä Mikkelin keskustasta sijaitseva Tertin Kartano eli tuttujen kesken Tertti on ihana pakopaikka peltojen ja puutarhojen keskellä. Nimestään huolimatta meno on savolaisen lupsakkaa ja ruoka sopivan mutkatonta.

Tertin Kartano on aito sukukartano ja kartanotalous, jossa pääset kokemaan Saimaan gastronomian parhaimmat antimet mitä tunnelmallisimmassa miljöössä. Puhtaat lähituotetut raaka-aineet sesongin mukaan ja omavaraisuus yhdistettynä ainutlaatuiseen estetiikkaan ovat Tertin Kartanon kantavia teemoja.

Pihapiirissä palvelevat kartanoravintola, herkkupuoti, kahvila ja kodikas kartanohotelli.

Tervetuloa,
Tertin väki

Varaa tästä Takaisin

Osoite
Kuopiontie 68, 50350 Mikkeli

Puhelin
015176012

Sähköposti
tertti@tertinkartano.fi

Verkkosivusto
https://tertinkartano.fi/ravintola/ravintolan-aukioloajat/