Suoraan sisältöön
Osta
elämys

Tertin kartanon puutarhakahvila

Tertin kartanon puutarhakahvila

Koe ikoninen sesonki lähiruoka lounas- ja brunssi Mikkelissä, sekä löydä samalla ihanimmat lahjatavarat, sisustustuotteet ja luomuherkut itselle tai ystävälle.

Tertin Kartanon pihapiirissä, aivan Mikkelin kupeessa pääset nauttimaan satumaisesta luomu- ja lähiruoka brunssista kartanotunnelman keskiössä. Brunssissa on hyödynnetty luovasti ruokakalenterin parhaita sesonkituotteita. Tarjoamme 30 paikkaisessa valoisassa ja idyllisessä puotikahvilassamme kotitekoisia kahvileipiä ja kunkin sesongin maistuvimpia herkkuja.

Palvelemme joka päivä klo 10-18. Lounas on katettuna klo 11-16 ja kahvipöytä klo 10-18. Lue päivän lounas täältä: https://tertinkartano.fi/kahvila-ja-puodit/lounas/  

Tervetuloa nauttimaan ja tutkimaan Tertin tunnelmalliseen kahvilaan- & puotiin!

 

Tertin Kartano on uniikki matkakohde Saimaalla, Etelä-Savon ja Järvi-Suomen sydämessä. Vain 10 minuutin ajomatkan päässä Mikkelin keskustasta sijaitseva Tertin Kartano eli tuttujen kesken Tertti on ihana pakopaikka peltojen ja puutarhojen keskellä. Nimestään huolimatta meno on savolaisen lupsakkaa ja ruoka sopivan mutkatonta.

Tertin Kartano on aito sukukartano ja kartanotalous, jossa pääset kokemaan Saimaan gastronomian parhaimmat antimet mitä tunnelmallisimmassa miljöössä. Puhtaat lähituotetut raaka-aineet sesongin mukaan ja omavaraisuus yhdistettynä ainutlaatuiseen estetiikkaan ovat Tertin Kartanon kantavia teemoja.

Pihapiirissä palvelevat kartanoravintola, herkkupuoti, kahvila ja kodikas kartanohotelli.

Tervetuloa,
Tertin väki

Katso lisää Takaisin

Osoite
Kuopiontie 68, 50350 Mikkeli

Puhelin
015176012

Sähköposti
tertti@tertinkartano.fi

Verkkosivusto
https://tertinkartano.fi/kahvila-ja-puodit/lounas/