Syksyn herkkujen juhlaa: Saimaa Gastronomy viikonloppu Puumalan Sahanlahdessa


Tuote saatavilla 20.09.2020 saakka

Yhteystiedot:

Lietvedentie 830, 52200 Puumala
0407799896
@
sales@sahanlahtiresort.fi
Katso www-sivut

Suomen parhaat ruokakohteet – Hotelli Punkaharju, Sahanlahti Resort, TeaHouse of Wehmais ja Tertin kartano – tarjoilevat pe-su 18.-20.9. värikkään kattauksen syksyn makuja, jotka ovat valmistettu rakkaudella Saimaan seudun puhtaista raaka-aineista. Tervetuloa mukaan vaikka isommallakin porukalla!

SAHANLAHTI RESORTIN TARJONTAA:

Majoitu mukavasti!
2 hengen hotellihuone aamiaisineen 100 € / yö tai kaksi yötä 180 €
Hinta sis. aamiaiset, liinavaatteet, pyyhkeet ja loppusiivouksen.

*** 

PE 18.9.

klo 17.00 (1,5-2h) Eliisa Kuuselan leipätasting 18 € / hlö
Leipätasting aloitetaan keskustelemalla maun kokemisesta kaikkien aistien kautta. Tutustumme makupalettiin ja jokainen osallistuja saa työkalukseen visuaalisen paletin, joka on makujen tunnistamisen työväline. Osallistujat saavat ensimmäisen leipäviipaleen ja systemaattisen opastuksen, miten leipää maistellaan. Siirrymme maistelussa neutraalista kohti rikkaampia makukirjoja. Maistelijat voivat arvioida leipää ainoastaan aistien kautta. Session kuluessa maistellaan noin kuutta eri leipää, joista osa on leivottu erikoisviljoilla. 

klo 19.00 Saimaa Gastronomy illallinen ravintola Koskivahdissa 45 € / hlö ja kapustan vaihto!
Sahanlahden pitkäaikainen keittiömestari siirtyy opiskelemaan uutta ja jättää vastuullisen paikan Sahanlahden keittiössä seuraajalleen.

***

LA 19.9.

klo 9-11 Aamiainen ravintola Koskivahdissa

klo 10.30 (1,5-2h) Eliisa Kuuselan leipätasting 18 € / hlö
Leipätasting aloitetaan keskustelemalla maun kokemisesta kaikkien aistien kautta. Tutustumme makupalettiin ja jokainen osallistuja saa työkalukseen visuaalisen paletin, joka on makujen tunnistamisen työväline. Osallistujat saavat ensimmäisen leipäviipaleen ja systemaattisen opastuksen, miten leipää maistellaan. Siirrymme maistelussa neutraalista kohti rikkaampia makukirjoja. Maistelijat voivat arvioida leipää ainoastaan aistien kautta. Session kuluessa maistellaan noin kuutta eri leipää, joista osa on leivottu erikoisviljoilla. 

klo 12-16 Sadonkorjuulounas ravintola Koskivahdissa 32 € / hlö

klo 12-15 Lähiruokamarkkinat Sahanlahden satamassa. Runsaasti lähituottajien tuotteita!

klo 13-17 Eliisa Kuuselan juurileipäkurssi
Neljän tunnin intensiivikurssi, jossa laitetaan kädet taikinaan. Käydään läpi koko prosessi hieman nopeutettuna, valmistelluilla taikinoilla. Uskomattoman hauska ja pään pyörälle laittava kokemus. 62 € / hlö (mukaan mahtuu vain 10-16)

klo 19.00 Veneily- ja kesäkauden päätösjuhlat Koskivahti ravintolassa. Illallinen 32 € / hlö, jonka jälkeen ilta jatkuu karaoken merkeissä.

***

SU 20.9.
klo 9-11 Aamiainen ravintola Koskivahdissa.

VARAA PAIKAT ENNAAKKOON SEKÄ KURSSEILLE ETTÄ RUOKAILUIHIN
p. 040 7799896 tai sales@sahanlahtiresort.fi