Suoraan sisältöön

Saunallisia mökkejä Saimaan rannalla Okkolassa Puumalassa

Kuusitoista tapaa elellä herroiksi – tai perinteisempään mökkityyliin.

Kaikki mökkimme sijaitsevat Saimaan rannalla, Puumalan Niinisaaressa. Mökit ja huvilat ovat yksilöllisesti rakennuspaikkaansa suunniteltuja. Vuokramökkejä voit varata vuorokaudesta aina useammaksi viikoksi asti, aivan kuten se sinulle parhaiten sopii.

Rikkonaisen, mutkittelevan rantaviivan ansiosta jokainen loma-asunto on aidosti omassa rauhassaan. Jokaisella mökillä on oma sauna tai kaksi, laituri, soutuvene ja juuri niin paljon rauhaa kuin kaipaat. Mökkimme on jaettu huviloihin ja perinteisiin mökkeihin. Perinteisissä mökeissä ulkohuussi ja kantovesi.

SINUN PITUISESI LOMA

Majoituksen voit varata juuri sinulle sopivaksi ajanjaksoksi, emme edellytä varausta tasaviikoiksi. Monet asiakkaat viihtyvät meillä etenkin kesäaikaan useita viikkoja, vuodesta toiseen. Mökki on käytössäsi tulopäivästä kello 15 alkaen lähtöpäivään kello 12 saakka.

VARUSTETTUNA LOMAILUUN

Kaikki mökkimme ovat sähköistettyjä, jokainen sijaitsee omassa rauhassaan, omalla rannallaan ja käytössäsi ovat puulämmitteinen sauna ja soutuvene. Keittiöistä löydät aina astiat, kahvinkeittimen, mikroaaltouunin ja lieden. Myös petivaatteet löytyvät valmiina mökeistä. Voit käyttää omia liinavaatteita tai vuokrata ne Okkolasta. Jokaisessa mökissä on myös televisio.

Yhteydenotot ja varaukset paula@okkola.fi  soita 0500 259 378

www.okkola.fi

Takaisin

Osoite
Ylössaarentie 35, 52200 Puumala

Puhelin
+358 500 259 378

Sähköposti
paula@okkola.fi