Saparoniemi mökki (4+2)


Yhteystiedot:

Taipaleentie 60, 51460 Luusniemi
0505660905
@
sales@rockandlake.com

Saparoniemi on ainutlaatuinen, jääkauden luoma, pitkä ja kapeahko niemi jonka eteläkärjessä sijaitsee Saparoniemi –vuokramökkikohde, eli päämökki, saunamökki ja grillikota. 

Kun Soukkio -järven karttaa katsoo niin huomaa että tämä Saparoniemen mökkikokonaisuus sijaitsee lähes keskellä järveä. Näin ollen aurinko paistaa Saparoniemen mökin pihamaata koko päivän. Iltapäivän aurinkoa on hyvä nauttia myös saunarakennuksen isolla, uudella terassilla, ja auringonlaskua voi ihailla vaikkapa saunasta jonka iso ikkuna avautuu länteen. Ja siitä ikkunasta ei katso naapuri sisään, sillä lähin naapuri on reilun 400 metrin päässä. Omaa rauhaa siis riittää!

Saparoniemen päämökissä on kaksi makuuhuonetta, joissa kummassakin on 2 vuodetta. Tupakeittiön vuodesohva toimii tarvittaessa vielä kahden hengen petipaikkana. Keittiössä on monipuolinen astiasto 8 hengelle ja sieltä löytyy tavanomaiset pienlaitteet. Grillikauden tärkeimpiä asioita on se grilli, ja se sijaitsee grillikodassa aivan niemen kärjessä, oikein paraatipaikalla. Myös sähkögrilli kuuluu Saparoniemen varustuksiin.

Saparoniemen vuonna 2013 uusitussa saunarakennuksessa on puulämmitteinen sauna, suihkunurkkaus, WC ja takkahuone. Saunarakennuksen terassi on hulppea ja ulottuu rantaviivaan saakka. Ranta on kovapohjainen, luonnonhiekkaa ja loivasti syvenevä. Laiturin päässä syvyyttä on noin 1,3 metriä.

Vuokrahinnat alkaen: 636 euroa/viikko ja 262 euroa/vkl.