Saimaan saaristokierros pyöräillen (5 päivää, 60 km)


Yhteystiedot:

Lietvedentie 830 , 52200 Puumala
+358 40 7799896
@
sales@sahanlahtiresort.fi

Olemme suunnitelleet sinulle ja matkakumppaneillesi 5 päivää ja 4 yötä kestävän saaristokierroksen (60 km) Puumalan upeissa Geopark-maisemissa. Yövytte 2 yötä Sahanlahdessa, yhden yön Nestorinrannassa ja yhden Pienniemessä.

Näin päivämatkat (15-30 km) eivät ole pitkiä ja pääsette tutustumaan luonnon kauniiseen, mutta myös geologisesti ja historiallisesti kiinnostavaan Rokansaareen opastetulla veneretkellä. Pienniemen Taiga-tilalla Opas-Tiina vie teidät metsä- tai melontaretkelle Haukkovuoren ja Linnunpäänselän jylhiin maisemiin. Sahanlahdessa voitte käydä vielä omatoimisesti tutustumassa Tupavuoren luolaan tai vain nauttia saunomisesta, uimisesta ja hyvästä ruuasta.

Niin Rokansaari, Haukkovuori kuin Sahanlahti Tupavuorineen ovat Saimaa Geopark -kohteita. Neljäs Geopark-kohde on Lietvesi, jonka ympäri reitti kulkee. Matkan varrella näette myös muita Geopark-kohteita, kuten Pistohiekan ja Puumalansalmen. Reitin tuntumassa ovat myös Rakokivet, Norppapolku ja Liehtalanniemen museotila, kaikki Geopark-kohteita. Ks. Saimaa Geoparkista lisää tästä linkistä: https://saimaageopark.fi/

TIEDOT
Ryhmäkoko: 2-4 henkilöä
Saatavuus: Touko-syyskuu
Palvelukieli: Suomi, englanti
Hinta: alk. 590 € / henkilö

HINTA SISÄLTÄÄ
Majoitukset aamiaisineen
Ohjelman mukaiset illalliset sekä lounaat/retkieväät
Polkupyörät ja kypärät sekä kartan
Rokansaaren retken
Kuljetuksen veneellä Hurissaloon
Taiga-metsäretken tai melontaretken
Kahvitauot ja lounas Puumalassa/Niinipuussa ovat omakustanteisia.

Lisätiedot ja varaukset Sahanlahden kautta: sales@sahanlahtiresort.fi tai 040 7799896