Suoraan sisältöön
Osta
elämys

Muista ystävää lahjakortilla!

Mikkelin Teatterissa voitte viettää laadukasta aikaa ystävien kesken! Kevään ohjelmistossa on paljon hauskoja näytelmiä sekä kiinnostavia vierailuja.

Lahjakortin voit ostaa suoraan lippumyymälästämme haluamallanne summalla tai lippu.fi -verkkokaupasta. Lahjakortti on voimassa vuoden ostohetkestä.

Ohjelmistossa keväällä:

Perinnönjakajat - kuka hiton Heidi?

Rakastunut Ryti -näytelmän tekijöiden uusi komedia nauraa perhesuhteiden kiemuroille ja muistuttaa meitä siitä, mikä elämässä on oikeasti tärkeintä. Tule katsomaan, miten osuudet lopulta tasataan. Luvassa on odottamattomia yllätyksiä ja hervotonta suomalaista huumoria!

EXän uus ja vanha

Jari ja Terhi ovat ex-pariskunta, joiden avioliiton auvoisesta satamasta on lähdetty purjehtimaan eri suuntiin. Pariskunnan välit ovat säilyneet asiallisina ja käytännönasiat lasten kanssa on saatu sujumaan. Myrskytuulia mukanaan tuo kuitenkin Jarin uusi suhde ja tuoreen pariskunnan peräti 20 vuoden ikäero! Niin tyypillinen keski-iän kriisin merkki.

Liisa Ihmemaassa

Hullun hatuntekijän teekutsuilla, nurinkuristen sisarusten luona ja äkäilevien korttisotilaiden parissa Liisa lopulta ymmärtää, että joskus voi ihan vaan pitää hauskaa, aina ei ole pakko tsempata.

Lewis Carrollin klassikkosatuun pohjautuva koko perheen kreisikomedia hivelee nauruhermoja.

Täydellinen lauantai

Aikamme kiehtovimmaksi näytelmäkirjailijaksi tituleeratun ranskalaisen näytelmäkirjailijan Florian Zellerin käsikirjoittama Täydellinen lauantai (Une heure de tranquillité, 2013) on saanut innoituksensa englantilaisen dramaturgin Simon Grayn näytelmästä Otherwise Engaged (1975). Komedia on täynnä yllättäviä käänteitä ja paljastuksia, jossa kulttuurien törmäys ja ranskalainen huumori takaavat raikasta menoa ja meininkiä loppuun asti.

Ensi-ilta Mikkelin Teatterissa 9.4.2022.

Katso lisää Takaisin

Osoite
Savilahdenkatu 11, 50100 Mikkeli

Puhelin
0444021539

Sähköposti
info@mikkelinteatteri.fi

Verkkosivusto
www.mikkelinteatteri.fi

Tuote saatavilla
Tuote saatavilla 18.02.2022 saakka