Suoraan sisältöön

Nestorin poreileva saunaelämys Puumalassa

Koe Nestorin poreileva saunaelämys Puumalan Lintusalossa Saimaa Sauna Day -viikonloppuna 25.-27.2. Tilava rantasauna, ulkoporeallas ja viihtyisä grillikota. Vieressä Nestorin pronssipatsas soittelee viulua saimaannorpalle muistoksi siitä, että Miikkulaisen esikuva Nestori Reponen piti täällä venettään.

Saunan jälkeen sinua odottavat kodassa alkoholittomat virvokkeet ja Ilkka Arvolan ja paikallisen Sahanlahden keittiömestarin valmistamat D.O. Saimaa -saunamakkarat. Kahvilastamme voit ostaa kyytipojaksi mietoja alkoholijuomia, kuten Ollinmäen viinitilan tervasiideriä.

Kytke saunaelämys lumikenkäretkeen, jonka voit toteuttaa perheesi tai ystäviesi kanssa Nestorinrannan luontopoluilla ennen saunaa.

Jos tarvitset majoituksen, saunan naapurissa on vuokramökkimme Villa Hauki ja 3 km päässä Kauppiaanranta. Kumpaankin mahtuu 7 yöpyjää. Kilometrin päässä saunasta on myös huoneita vuokralle. 

Hinnat: 

Saunaelämys 1-4 hengelle illaksi (4 tuntia) virvokkeineen ja makkaroineen 175 €, lisähenkilö + 10 €/henk. Maks. 8 henk.

  • Hintaan sisältyvät laudeliinat, pyyhkeet, shampoot, hoitoaineet, suihkugeelit, makkarat (2 kpl/henk) ja alkoholittomat virvokkeet (1 tlk/plo 0,33 / henk.), valmiiksi lämmitetty sauna, ulkoporeallas ja grillikota.

Lumikengät ja sauvat 5 €/henk., majoittujille 0 €

Villa Hauki alkaen 320 €/2 yötä/2 henk.

Kauppiaanranta alkaen 288 €/2 yötä/2 henk.

2 hengen huone alkaen 80 €/yö/2 henk.

Varaa tästä Takaisin

Osoite
Lintusalontie 1661 B, 52200 Puumala

Puhelin
0405106208

Sähköposti
info@nestorinranta.fi

Verkkosivusto
www.nestorinranta.fi

Tuote saatavilla
Tuote saatavilla 27.02.2021 saakka