M/S Kuutin risteily Anttolanhovista Astuvansalmen kalliomaalauksille


Yhteystiedot:

Hovintie 224, 52100 Anttola, Mikkeli
+358 44 705 1050
@
harri.kerkela@ssvoy.fi

Koe Pohjoismaiden laajimmat ja upeimmat kalliomaalaukset järveltä ja maissa. Siirry ajassa vuosituhansia taaksepäin ja aisti Astuvan historiallinen ympäristö upeine maisemineen. Lähdemme matkaan Anttolanhovista. Kuljemme läpi hienojen maalaismaisemien kapeiden salmien lävitse Louhivedelle. Pikku pyrähdys suureella järvenselällä ja saavumme historialliseen ja kauniiseen Varkaantaipaleen kanavaan. Ohitamme Kallionimen ja ajamme läpi kauniin Kirkkotaipaleen kanavan. Lähestymme Astuvansalmea ihaillen Yöveden jylhiä rantoja ja kallioita. Maalauksille saavuttuamme katselemme Astuvan Ukon piirteitä ja maalauksia veneestä käsin jonka jälkeen rantaudumme ja maalausten tutkiminen maista käsin jatkuu. Paluumatkalla pysähdymme Kallioniemessä noin 30 min (huom. aukioloajat). Voitte nauttia virvokkeita ja tutustua Kallioniemen historialliseen ympäristöön. Tämän jälkeen palaamme Anttolanhoviin.

MISSÄ

Anttolanhovi-Astuvansalmi-Kallioniemi-Anttolanhovi

KESTO

Noin 3,5-4 tuntia, riippuen pysähdyksistä

TUOTE SAATAVILLA

25.6.-17.8. 2019 tiistaisin ja torstaisin klo 12.00. Ennakkoilmoittautuminen aina edellisenä päivä klo 18 mennessä puh. 044-7051050. Risteily ei toteudu jos ilmoittautumisia ei ole tullut määräaikaan mennessä.

RYHMÄN KOKO

Retki totetuu min 6 hlö, max. matkustajamäärä 12 hlö.

HINTA

Hinta alkaen 50€/hlö, lapset 30€ (alle 12v.)

HINTA SIS.

Veneilyliivit, vakuutuksen, kipparin/oppaan palvelut, verot (10%)

HUOMIOITAVAA Hinta ei sisällä mahdollisia yhteyskuljetuksia, juomia tai ruokailua. Ei sovellu liikuntaesteisille. Mahdollista tilata retkieväät mukaan. Kallioniemessä pysähtyminen aukioloaikojen puitteissa.