Mökkitarjous touko-kesäkuulle Nestorinrannassa Puumalassa


Yhteystiedot:

Lintusalontie 1661 A, 52200 Puumala
405106208
@
info@nestorinranta.fi

Touko- ja kesäkuussa pääset nauttimaan valoisista kesäöistä ja mökkeilystä Saimaalla nyt varsin edullisesti. Myös saimaannorppa loikoilee kivillä kesäkuun alkuun asti, jolloin on hyvät mahdollisuudet nähdä tämä harvinainen eläin.

Tarjous on voimassa 18.1.-28.2. varauksen tekeville ja koskee 1.5. ja 21.6. 2018 välistä aikaa

Valitse nostalginen Nestorin maja tai moderni designvilla Hauki. Kummankin varaustilanteen näet huvila.netin kalenterista Nestori http://www.huvila.net/2369/  Hauki  http://www.huvila.net/2269/

Nestorin maja 590 €/viikko

  • 2 mh, 4-8 henkilölle
  • sauna, suihku, apk, jenkkikaappi, veden- ja kahvinkeitin, mikro, kaasuhella ja -uuni, astiat 10:lle, tv, dvd
  • 2 kompostikäymälää, liiteri, grillikatos, nuotiopaikkoja, matala hiekkaranta, uimalaituri, soutuvene, kanootti
  • pyykkikone ja wi-fi 0,6 km päässä päärakennuksessa

Nestorin maja koostuu 5 erillisestä pienestä rakennuksesta (makuuhuoneet; keittiö ja tupa; sauna ja pesuhuone; huussit ja varastot; grillikatos). Toisessa makuuhuoneessa on leveä kerrossänky perheelle (4 vuodepaikkaa) ja toisessa 2 vuodetta. Lisäksi keittiö-tuparakennuksessa on vuodesohva kahdelle.

Nestorin maja sijaitsee paikalla, jossa Nestori Miikkulaisen esikuva Nestori Reponen soitteli norpalle haitaria saunaa lämmittäessään. Samoilla saunan perustuksilla on nyt Nestorin majan sauna.

Nestorin maja on aivan rannassa, joka aukeaa lounaaseen aavalle selälle. Lähin naapuri on 300 m päässä.

Villa Hauki 860 €/viikko

  • 2 mh, 2 alkovia, 5-7 henkilölle
  • 2 saunaa, suihkut, 2 wc:tä, apk, jk-pakastink., veden- ja kahvinkeitin, mikro, sähköliesi ja -uuni, astiat 10:lle, tv, dvd, wi-fi, pyykkikone
  • hiekkaranta, uimalaituri, soutuvene, nuotiopaikka + viereisen venerannan kaikki palvelut

Villa Hauki valmistui 2014 ja se on arkkitehdin suunnittelema. Myös sisustus on ammattilaisen käsialaa. Hauen jokaisesta huoneesta näkee järvelle ja etenkin tuvan suurista ikkunoista on mukavaa seurata järven tapahtumia.

Naapureita ei ole, mutta venerannassa asioi ihmisiä. Myös pyörälautta Norppa II käy siinä kesällä 2 kertaa päivässä hakemassa ja tuomassa pyöräilijöitä.

Mitä sisältyy ja ei sisälly hintaan

Hintaan sisältyy loppusiivous. Toivomme kuitenkin, että tiskaatte astiat, lajittele jätteet ja viette ne mökin jätepisteeseen. Jos käytitte talon lakanoita, toivomme teidän ottavan ne vuoteista pois. Voitte tuoda omat lakanat ja pyyhkeet tai vuokrata ne Nestorinrannasta: 10 €/setti tai valmiiksi pedattuna 13 €/setti.

Varaus- ja peruutusehdot

Varaus- ja peruutusehdot: varauksen yhteydessä maksetaan 25 % vuokrahinnasta ja loput 4 viikkoa ennen varauksen alkua. Peruutuksen voi tehdä toimitusmaksua (20 €) lukuun ottamatta maksutta 28.2. asti. Sen jälkeen tehdyissä peruutuksissa varausmaksua ei palauteta. 2 viikkoa ennen varauksen alkua tai sen jälkeen tehdyissä peruutuksissa mitään maksua ei palauteta, paitsi, jos mökki saadaan vuokrattua uudelleen samalle ajalle, palautetaan kaikki muu paitsi varausmaksu.