Tuote saatavilla 31.05.2020 saakka

Yhteystiedot:

Pursialankatu 5, 50100 Mikkeli
@
mikkelipuisto@mikkelipuisto.fi
Katso www-sivut

Mikkelipuisto on elämyksellinen matkailukohde Mikkelissä Etelä-Savossa. Kesäpäivä vierähtää puistossa mukavasti elämyksistä ja maukkaista herkuista nauttien! Puutarhan ystäville ideoita ja nähtävää tarjoaa upea mallipuutarha-alueemme, aktiviteettja kaipaavalle vuokrattavina on mm. SUP-lautoja ja maukkaan ruuan ystäviä hemmotellaan laadukkaista raaka-aineista tehdyllä ruualla. Lisäksi mukaan voi napata kauden puutarhakasvit, tuliaistuotteita unohtamatta. Niin ja löytyyhän meiltä myös ratikka! Kesäkaudella raitiovaunun terassilla on mukava nautiskella vaikkapa lasillinen kuplivaa tai kahvitella ystävän seurassa.

Upea ja monipuolinen Puutarhapuisto
Eri yritysten suunnittelemilta ja rakentamilta mallipuutarhoilta löydät lukuisia vinkkejä ja ideoita oman pihasi ja puutarhasi piristykseksi. Mikkelipuistossa on mukana noin 100 yritystä ja yhteisöä ja puistoon rakennetaan uutta nähtävää uusien jäsenyritysten liittyessä mukaan.

Aktiviteetteja ja tekemistä Info- & Vuokrauspiste Virkeästä
Mikkelipuisto uudistuu! 1.6.2019 avautuneesta info- ja vuokrauspiste Virkeästä vuokraat tekemistä koko perheelle! Virkeästä voit vuokrata muun muassa polkuautoja, kajakkeja ja SUP-lautoja. Meiltä löytyy myös mm. grillipaikka, piknik-nurmi, rantalentis- ja salibandykenttä sekä pingispöytä. Erilaiset tapahtumat ja muu toiminta täydentävät kesäkauden kokonaisuutta, katso koko kesän tapahtumat www.mikkelipuisto.fi.

Virkeä toimii myös koko Mikkelipuiston infopisteenä. Jos haluat tutustua Mikkelipuistoon, mutta et oikein tiedä miten tai mistä aloittaa, käväise Virkeässä hakemassa vinkkejä! Järjestämme tilauksesta myös opastettuja kierroksia puutarhassa (tiedustelut ja varaukset 0440 300 217). Hinta 70 €/ryhmä (sis.alv), max 25 henkilöä.

Puutarharavintola Greeneristä paikallisia makuja twistillä
Greeneri tarjoaa puhtaita ja herkullisia makumaailmoja pienellä twistillä; olitpa sitten kepeän kasvisruoan tai tuhdimman liharuoan ystävä. Laadukkaat raaka-aineet on valittu huolella ja niiden kotimaisuusaste on suuri. Greeneristä löydät myös kokoustilat sekä näyttely- ja myymälätuotteita. Tule maistamaan esimerkiksi GGB:tä eli Greenerin Gourmet Burgeria tai Puutarhurin salaatteja!

Puutarhamyymälä Vehreästä tuotteet unelmien puutarhaan
Vehreästä löydät kesäkukat, puut, perennat ja pensaat unelmiesi puutarhan toteuttamiseen tai pihan piristykseksi. Myymälästä löytyy myös muita puutarha- ja tuliaistuotteita kotiin tai vierailulle viemiseksi. Vehreän ammattitaitoinen henkilökunta auttaa sinua puutarhaunelmiesi toteuttamisessa.
 

Tervetuloa Mikkelipuistoon viihtymään ja virkistymään - upea kesäpäivä odottaa Sinua jo!

www.visitmikkeli.fi/fi/palvelut/mikkelipuisto