Melonnan peruskurssi Sarkaveden rannalla, Linkkumyllyssä Mäntyharjulla


Yhteystiedot:

Mouhuntie 647, 52700 Mäntyharju
040 522 2293, 050 4493002
@
linkkumylly@linkkumylly.fi

Ota ystävät mukaan ja opi melomaan Linkkumyllyssä! Koosta oma porukka ja vietä mukava viikonloppu oppien jotain uutta. Alla kuvaus kurssista, joka muotoutuu tietenkin ryhmäsi koon ja taitojen mukaan.

***

Melonta on monipuolinen harrastus, mutta ensimmäiset melanvedot on hyvä ottaa ohjatusti, niin jatkossakin on helpompaa. Melonnan peruskurssilla meloja pääsee nopeasti kiinni harrastuksen ytimeen. Omia melontavarusteita et tarvitse, vain kuiva vaatekerta on hyvä ottaa mukaan. Peruskurssin käynyt meloja pystyy melomaan helpoissa olosuhteissa ja osallistumaan ohjattuihin melontaretkiin ja harjoituksiin.Vetäjänä Suomen melonta-ja soutuliiton kouluttaja. Mukana myös apuohjaaja.

Peruskurssin kesto ja sisältö
– 10 h
– melonnan perustekniikat: eteenpäin melonta, kanootin / kajakin  ohjaaminen
– melontaturvallisuus
– varusteet
– melonnan lajit ja harrastusmahdollisuudet

Ryhmän koko: min 10, max 15. Kurssi alkaa pe iltana lyhyellä teorialla ja varusteisiin tutustumalla.La ja su päivät olemme järvellä perustekniikkaa ja turvallisuutta harjoitellen.

Majoittautuminen elämyksellisesti Linkkumyllyssä mökeissä, jurtassa, retroaitoissa tai Tentsile-teltoissa. Jo tämä on elämys! Viimeistään vanhassa Taavin rantasaunassa päivän kokemukset sisäistyy. Ruokailut idyllisessä myllytuvassa tai luonnon helmassa laavulla.

Hinta: 200-300€/hlö, sisältää majoituksen, ruokailut ja kurssin riippuen ryhmän koosta ja sisällöstä.

Lisätiedot ja ilmoittautumiset: linkkumylly(at)linkkumylly.fi, puh. 050 449 3002