Suoraan sisältöön
Osta
elämys

Lomanen talvisessa B & B Pinuksessa Mäntyharjussa

B & B Pinuksen päärakennus on käytettävissänne omalle porukalle. B & B Pinuksessa on kaksi kauniisti entisöityä huonetta, keltainen ja sininen huone. Tarjous sisältää yhden yön yöpymisen neljälle henkilölle sekä puusaunavuoron ihanassa 50-vuotta vanhassa pihasaunassa kuin myös iltapalan ja aamupalan. Kunnon löylyt on taattu! Lyhtyjen valaisema reitti johdattaa tunnelmalliseen retrosaunaan ja saunan jälkeen pääsette privaatisti nauttimaan iltapalastamme (toastia & salaattia) aamiaishuoneessamme.

Keltaisessa huoneessa on pystyuuni ja aamiaishuoneessa hella, johon voi halutessaan sytyttää tunnelmatulet. Vanha hirsitalo tarjoaa levolliset yöunet - aamupalalla tarjolla lähiseudun ruokatuotteita mm. Kuvalan  tilan kananmunia, Vierulan tilan kasviksia, Rapion myllyn ryyneistä tehtyä puuroa sekä Pinuksen emännän leipomaa rieskaa. Täydellä vatsalla on hyvä jatkaa matkaa eteenpäin.

B & B Pinus sijaitsee lähellä Mäntyharjun keskustaa ja rautatieasemaa, kuitenkin rauhallisella paikalla pienen tien päässä. Pääset meille kätevästi junalla ja talvisaikaan viereisellä järvellä on retkiluistelurata, hiihtolatu ja mahdollisuus kävellä jäätä pitkin pitkällekin. Lyhkäsen kävelymatkan päässä on pienpanimo Nilkko, jossa voit käydä testaamassa palkittuja oluita ja pienen kylän panimon tunnelmaa. Tule Mäntyharjuun, lämminhenkiseen pieneen kylään, olemme portti järvi-Suomeen!

Lomalauantaitarjous 190€ sisältää yöpymisen neljälle henkilölle, puusaunavuoron, iltapalan sekä aamupalan. Normaali hinta tälle palvelulle 240€. Tämän paketin varaukset ainoastaan sähköpostilla: bbpinus@gmail.com

Takaisin

Osoite
Työväentie 35B, 52700 Mäntyharju

Puhelin
040 1819200

Sähköposti
bbpinus@gmail.com