Kiviniemi mökki (4+4)


Yhteystiedot:

Taipaleentie 60, 51460 Luusniemi
0505660905
@
sales@rockandlake.com

Kiviniemen vuokramökki sijaitsee suht’ kivisellä niemellä, mutta sen verran niemeä on muokattu että nurmikkoa ja hiekkarantaa löytyy riittämiin. Sekä päämökki että hulppea rantasauna-ulkokeittiö ovat rakennettu ympärivuotiseen mökkeilystä nauttimiseen. Kiviniemen ranta ja piha-alue ovat lapsiystävällisiä.

Kiviniemen päämökki on rakennettu vuonna 1997 ja sitä on päivitetty vuonna 2010. Makuuhuoneita on kaksi toisessa on parisänky ja toisessa kaksi erillistä vuodetta. Olohuoneen petisohvasta saa helposti vielä kahdelle hengelle petipaikat. Kiviniemen i-muotoinen avokeittiö ja pesuhuone ovat hyvin varusteltuja. Päämökin sauna on sähkökäyttöinen. 

Toukokuussa 2013 valmistuneessa, hulppeassa rantasauna-ulkokeittiö-rakennuksen sauna on puulämmitteinen ja pukuhuoneen puolella on suihkukaappi. Ulkokeittiö on lämpölasi-ikkunoidensa ja lattialämmityksensä ansiosta myös talvikäyttöinen ja sen ruokailutilan yhteydessä on sohva jonka saa helposti levitettyä kahden hengen sängyksi. 

Isojen ikkunoiden ja sijaintinsa ansiosta ulkokeittiöstä on mahtavat maisemat Soukkio -järven selälle, auringon laskun suuntaan.

Hinnat alkaen: 950 euroa/viikko ja 382 euroa/viikonloppu. Loppusiivous: 95 euroa. Lakana+pyyhe-setti 16 euroa per henkilö.