Suoraan sisältöön
Osta
elämys

Kesän ohittamaton käyntikohde Kenkävero

Kenkäveron pappilamiljöö Mikkelissä on kukkaloistoineen, herkkuineen ja putiikkeineen on mitä tunnelmallisin ja ohittaman kesän käyntikohde. 

Entisen, 150 vuotta vanhan pappilan päärakennuksessa sijaitsevassa ravintolassa voit aistia vanhan ajan tunnelman, samalla uudempiinkin sisustusideoihin tutustuen. Kauniit yksityiskohdat somistuksessa lumoavat katsojansa. Ravintolassa voit nauttia lounaasta herkullisella kesäbrunssilla tai juoda hieman paremmat päiväkahvit käsin leivotun leivonnaisen kera.

Pihapiirissä olevissa aitoissa on Pässinpökkimät
- kesänäyttely 7.6.- 20.10.2021, jossa voit tutustua suomalaisen lampaan villaan moniin mahdollisuuksiin.

Kenkäveron kauniissa pihapiirissä on useita uniikkeja myymälöitä, joiden tuotteet ovat ihania itselle - lumoavia lahjaksi. Myymälät ovat tunnettuja kauniista esille laitosta ja tunnelmastaan, joissa on kiva hypistellä. Kenkäveron myymälä on yksi Suomen suurimpia suomalaisen käsityöosaamisen näyteikkunoita.
Made in Saimaa – DeSAVO ry on alueen luovien alojen ammattilaisten yhdistys, jonka kesäpuodista Kenkäveron entisen navetan alakerrasta löydät erilaisia persoonallisia lahjaideoita.  
Pauliina Rundgren HandiCraftsin tyylikkäästi sisustetussa myymälässä voit seurata tuotteiden valmistusta ja tehdä yksilöllisiä designkäsityöostoksia

Kenkäveroon on helppo tulla 5-tieltä, poikkeama tieltä on vain Kenkäveroon on 300 metriä. Kenkävero on 5 -tien varressa, Mikkelin kaupungin kohdalla. Voit myös tulla Saimaalta veneellä, Mikkeli-väylältä on syvätty väylä rantaan ja venelaiturissa neljä venepaikkaa.

Katso lisää Takaisin

Osoite
Pursialankatu 6, 50100 Mikkeli

Puhelin
+358440162270

Sähköposti
myyntipalvelu@kenkavero.fi

Verkkosivusto
www.kenkavero.fi

Tuote saatavilla
Tuote saatavilla 01.10.2021 saakka