Käsityömatkalle Mikkeliin


Yhteystiedot:

Kipparintie 2, 52110 Majavesi
050 305 4332
@
myynti@raijanaitta.fi

Käsityömatkalle Mikkeliin

Koe kolme ihanaa erilaista käsityön ammattilaisen, harrastajan, ystävän kohdetta. Rakenna oma retkiohjelma. Tee varaukset ja ilmoita retken aikataulu suoraan alla oleviin ja /tai valitsemiisi kohteisiin.

Raijan Aitta on marjatila, pellavakauppa ja kesäkahvila. MosaiikkiMyymälä on intohimoisten yrittäjien unelma, jossa näkyy värikäs ja kiehtova mosaiikin maailma. Pirtin Kehräämöllä raakavilla muokataan käsityölangoiksi. 

Raijan Aitta -pellavaa monessa muodossa, Lounas /kahvit

Raijan Aitta sijaitsee 15 km Mikkelistä, Saarijärven rannalla. Raijan Aitassa tutustut pellavan työvaiheesiin kasvista, kuiduksi ja langaksi. Saat ideoita matkaasi ja voit hankkia pellavamateriaaleja käsitöihin ja mukavat pellavavaattet ja sauna- ja vuodetekstiilit käyttöösi.

Raijan Aitta, Kipparintie 2, Mikkeli, puh. 050 305 4332, www.raijanaitta.fi

MosaiikkiMyymälä - varastomyymälä ja työpaja

Pääset tutustumaan mosaiikin kiehtovaan maailmaan. Mikkelissä sijaitsevalla MosaiikkiMyymälällä on viehättävä tarina – kuulet kuinka harrastuksesta muotoutui monipuolinen yritys. Tutustut mosaiikkitöihin ja saat vinkkejä omiin harrastuksiisi. Voit tehdä ostoksia runsaasta mosaiikkivalikoimasta sekä hankkia työvälineitä ja valmiita tarvikepaketteja. Mahdollisuus maksulliseen mosaiikkityöpajaan. Palvelemme ympäri vuoden.

MosaiikkiMyymälä, Lekatie 6, Mikkeli, puh. 050 0151007, www.mosaiikkimyymala.com

Pirtin Kehräämö - suomalaisen lampaanvillan jalostaja

Näet tehdaskierroksella kuinka raakavilla muuntuu langoiksi, hahtuviksi ja huovutusvillaksi jo 70 vuoden kokemuksella. Sympaattisesta tehtaanmyymälästä voit tehdä ostoksia laajasta valikoimasta, saada uusia ideoita kauniista mallitöistä sekä vinkkejä ja ohjeita asiantuntevalta henkilökunnalta. Pirtin Kehräämö palvelee ympäri vuoden.

Pirtin Kehräämö, Kehräämöntie 2, Mikkeli, puh. 01061730303, www.pirtinkehraamo.fi

Jos retkestäsi muodostuu pidempi reissu tai yhteinen käsityöviikonloppu Saimaan rannalla, majoituksen löydät täältä.

Huom! Kukin kohde varattava erikseen, kuljetus ja majoitus varattaa itse!