Suoraan sisältöön
Osta
elämys

Hotel Heimari

Hotelli Heimari tarjoaa hyvät puitteet niin kokouksiin, koulutuksiin kuin räätälöityihin tilaisuuksiin. Ympäröivä luonto Saimaan rannalla luo tilaisuuksiin oman hohdokkaan ilmapiirinsä. Kokoustiloja on valittavana neljä eri kokoista.  Jokaisessa tilassa on nykyaikainen kokoustekniikka sekä ryhmätyötiloja. Kokoustilaan yhdistettävässä kokouspaketissa on kaikki mitä tarvitset: tulokahvit suolaisella, runsas lounas noutopöydästä sekä iltapäiväkahvit makealla. Kokousvedet ja naposteltavat kuuluvat jokaisen kokoustilan hintaan.
Kokoustiloja Heimarissa on neljä erilaista 10-150 hengelle: 

1. Yläkabinetti, 120€/ 4 tuntia: hotellirakennuksessa sijaitsevaan yläkabinettiin mahtuu n. 25 henkeä
2. Lasipaviljonki, 120€/ 4 tuntia: hotellirakennuksessa sijaitsevaan lasipaviljonkiin mahtuu 80 henkeä
3. Ravintolasali alkaen 200€/ 4 tuntia: hotellirakennuksen ravintolasali 150 hengelle, soveltuu myös juhlien ja häiden pitoon
4. Kerhola: hotellirakennuksen välittömässä läheisyydessä sijaitseva koulutusrakennus Kerhola sopii 20-80 henkilölle. Kerholassa on kokoustilan lisäksi minikeittiö, WC ja kaksi pienempää neuvotteluhuonetta. Sauna ja takkahuone lisämaksusta.


Heimari tarjoaa myös rauhallisen ja laadukakaan majoituksen vierailleen. Hotellin ympäristössä on mahtavat puitteet ulkoilulle ja rantasauna kutsuu saunomaan kokouspäivän päätteeksi.

Takaisin

Osoite
Laitialantie 190, 52330 Ristiina

Puhelin
0157273100

Sähköposti
hotelli@heimari.com