Hanhiniityn Kokkiveitsikurssi Puumalassa


Yhteystiedot:

Ylössaarentie 84, 52200 PUUMALA
0407401831
@
martti@hanhiniitty.fi

HANHINIITYN KOKKIVEITSIKURSSI 29.3 - 31.3. 2019

Kokkiveitsikurssillani pääset tekemään ihan itse pajan myydyimmän artikkelin, kokkiveitsen, yhden viikonlopun aikana. Kurssin kokonaiskesto on 16 tuntia. Sen aikana työskennellään seuraavasti:

Perjantaina klo 18 – 20

Orientoituminen taontaan, tehtävän työn muotoilun ja materiaalien esittely, työturvallisuus ja testitaontaa.

Lauantaina klo 9 – 17

Veitsen terän taonta, karkaisu, teroittaminen ja helojen valmistus

Sunnuntaina klo 9 – 15

Visakahvan valmistus, öljyäminen, terän viimeistely ja testaus

Kurssin aikana jokainen valmistaa yhden kokkiveitsen. Työtilat ovat käytössä tarvittaessa myös iltaisin. Pajan galleriatila toimii kurssin aikana taukotilana. Kurssin hintaan sisältyy päivittäin keittolounas ja kahvit Hanhiniityn päärakennuksessa. Pajalla on kurssilaisten käytössä myös kahvin- ja vedenkeitin. Kurssilaiset tarvitsevat työskentelyyn vaatteet, jotka saavat nokeentua ja mielellään omat kuulosuojaimet.

Vaativuus: Kurssi soveltuu käsityön harrastajille tai muuten aiheesta kiinnostuneille, joilla työkalut pysyvät kädessä.

Hinta: 295€ Hinta kattaa yksilöllisen opetuksen, materiaalit, työtilojen ja koneiden käytön sekä keittolounaan ja kahvit lauantaina ja sunnuntaina. Tarvittaessa järjestämme kurssilaisille myös majoituksen (hinta alk. 40€/yö). Okkolan lomamökit sijaitsevat aivan Hanhiniityn naapurissa.

Vakuutukset
Kurssin järjestäjällä on kurssin aikana voimassa vastuuvakuutus, joka kattaa järjestäjän toiminnasta mahdollisesti aiheutuvat vahingot. Suositeltavaa on, että osallistujilla on voimassa myös henkilökohtainen tapaturmavakuutus.

Ilmoittautuminen
Kursseille on jatkuva ilmoittautuminen. Otan kursseille enintään kuusi osallistujaa, jotta voin taata riittävän yksilöllisen opetuksen. Kurssimaksun maksaminen toimii kurssipaikan varauksen vahvistuksena. Ilmoittautuneille lähetetään kurssimaksusta lasku, joka maksaminen toimii sitovana ilmoittautumisena. Tämän jälkeen asiakkaalla on oikeus purkaa sopimus ja saada takaisin kurssin hinta vähennettynä toimistokuluilla (80€) vain erityisperusteilla. Järjestäjällä on oikeus perua kurssi, mikäli osallistujia on vähemmän kuin neljä henkilöä.

Ilmoittautumislinkin löydät nettisivuiltamme www.hanhiniitty.fi

Annan mielelläni lisätietoja kurssista sähköpostilla martti@hanhiniitty.fi tai puhelimella 040 740 1831.

Seppäterveisin Martti Malinen