ELÄMYSPAKETIT -Mikkelin Musiikkijuhlat 2019


Yhteystiedot:

Sointukatu 1, 50100 Mikaeli, kamarimusiikkisali
+358 44 794 3911 (ma-pe klo 9-12)
@
tickets@mikkelinmusiikkijuhlat.fi

Kaunista musiikkia, hyvää ruokaa, improvisaatioita, mielenkiintoisia keskusteluita ja musiikkihuumoria houkuttelevalla hinnalla. Tässä ovat Mikkelin Musiikkijuhlien elämyspaketit! Tervetuloa!

ELÄMYSPAKETTI 2

Russian Calendar -konsertti ja Dinner with friends & music -musiikkipäivällinen yhteishintaan 49€.

3.7. klo 14 Mikaeli, kamarimusiikkisali

RUSSIAN CALENDAR, IRINA ZAHHARENKOVA

Keskiviikkona kuullaan suomalais-virolaisen huippupianistin Irina Zahharenkovan konsertti Russian Calendar. Ohjelmassa on Pjotr Tsaikovskin Vuodenajat, sekä Sergei Prokofjevin Tuhkimo-baletista pianolle sovitetut Vuodenaikojen haltijattaret. Väliajan jälkeen kuullaan vielä John Fieldin Nokturneja ja Prokofjevin toinen pianosonaatti. Konsertista tehdään livetaltiointi.

3.7. klo 16 Ravintola Mikaeli

DINNER WITH FRIENDS & MUSIC

Pro Musica -palkittu pianisti Tarmo Peltokoski viihdyttää ruokailijoita improvisoimalla yleisön ehdottamista teemoista. Lavalla kuullaan myös Mikkelin musiikkiopiston lahjakkaita lapsia ja nuoria. Päivällislippu sisältää herkullisen musiikkijuhlabuffetin ja ohjelman.

ELÄMYSPAKETTI 4

Mariinski & Tsaikovski -konsertti ja Illallisbuffet, Piano Desperados yhteishintaan 115€.

4.7. klo 19 Mikaeli, MT-Sali

MARIINSKI & TSAIKOVSKI

Mariinskin toisen konsertin solistina esiintyy vuoden 2019 Tsaikovski-kilpailun voittajia tai palkittuja. Solistien nimet ja soittimet selviävät vasta kesäkuun lopulla kun kilpailu ratkeaa. Varmaa on, että kilpailun taso on kova, ja saamme Mikkeliin uusia maailmanluokan tähtiä esiintymään!

4.7. klo 21:30 Ravintola Mikaeli

ILLALLISBUFFET, PIANO DESPERADOS

Juhlien musiikkiruokailut huipentuvat torstaina, kun pianisti Tarmo Peltokoski ja nuorten muusikoiden komediaryhmä Piano Desperados valtaavat Mikaelin ravintolan. Illallisbuffet on katettu heti illan konsertin jälkeen, arviolta klo 21:30. Illanvietto jatkuu pikkutunneille saakka.Illalliskortti sisältää ohjelman, buffetruokailun ja alkoholittomat juomat. Alkumaljat, viinit ja muut alkoholijuomat voi ostaa ravintolasta erikseen.

Lisätietoja:

www.mikkelinmusiikkijuhlat.fi