Suoraan sisältöön

``SELLAISTA ELÄMÄ ON`` -majoituspaketti Tertin kartanossa

``SELLAISTA ELÄMÄ ON``

Mikkelin kesäteatteri sijaitsee upeissa maisemissa Naisvuorella, Mikkelin keskustassa. Laadustaan tunnettu iloinen ja yllätyksellinen kesäteatteri tuo hymyn jokaisen huulille. Tarjoamme vieraillemme täyden palvelun majoituskokonaisuuden, joka sisältää liput Mikkelin kesäteatterin näytelmään - Sellaista Elämä on 2021.

Kokonaisuus sisältää 2 x liput Mikkelin kesäteatterin esitykseen – Sellaista elämä on, tervetulojuomana Tertin kartanon ruusukuohujuoman, kahden hengen majoitushuone sis. aamiaisen Tertin kartanossa, illallinen tai lounas kartanoravintolassa. Varattavissa: 25.6.–8.8.

Hinta alk. 2 hh / vrk

379,00 €


Tertin Kartano on uniikki matkakohde Saimaalla, Etelä-Savon ja Järvi-Suomen sydämessä. Vain 10 minuutin ajomatkan päässä Mikkelin keskustasta sijaitseva Tertin Kartano eli tuttujen kesken Tertti on ihana pakopaikka peltojen ja puutarhojen keskellä. Nimestään huolimatta meno on savolaisen lupsakkaa ja ruoka sopivan mutkatonta.

Tertin Kartano on aito sukukartano ja kartanotalous, jossa pääset kokemaan Saimaan gastronomian parhaimmat antimet mitä tunnelmallisimmassa miljöössä. Puhtaat lähituotetut raaka-aineet sesongin mukaan ja omavaraisuus yhdistettynä ainutlaatuiseen estetiikkaan ovat Tertin Kartanon kantavia teemoja.

Pihapiirissä palvelevat kartanoravintola, herkkupuoti, kahvila ja kodikas kartanohotelli.

Tervetuloa,
Tertin väki

Varaa tästä Takaisin

Osoite
Kuopiontie 68, 50350 Mikkeli

Puhelin
015176012

Sähköposti
tertti@tertinkartano.fi

Verkkosivusto
https://tertinkartano.fi/hotelli/majoituspaketit/