Mökkitarjous touko-kesäkuulle Nestorinrannassa Puumalassa


Tarjous:

alkaen 590 €/viikko

Voimassa 13.06.2018 saakka

Yhteystiedot:

Lintusalontie 1661 A, 52200 Puumala
+358405106208
@
info@nestorinranta.fi
Katso www-sivut

Touko- ja kesäkuussa pääset nauttimaan valoisista kesäöistä ja mökkeilystä Saimaalla nyt varsin edullisesti. Myös saimaannorppa loikoilee kivillä kesäkuun alkuun asti, jolloin on hyvät mahdollisuudet nähdä tämä harvinainen eläin.

Tarjous koskee 1.5. ja 21.6. 2018 välistä aikaa

Valitse nostalginen Nestorin maja tai moderni designvilla Hauki. Kummankin varaustilanteen näet huvila.netin kalenterista Nestori http://www.huvila.net/2369/  Hauki  http://www.huvila.net/2269/

Nestorin maja 590 €/viikko

  • 2 mh, 4-8 henkilölle
  • sauna, suihku, apk, jenkkikaappi, veden- ja kahvinkeitin, mikro, kaasuhella ja -uuni, astiat 10:lle, tv, dvd
  • 2 kompostikäymälää, liiteri, grillikatos, nuotiopaikkoja, matala hiekkaranta, uimalaituri, soutuvene, kanootti
  • pyykkikone ja wi-fi 0,6 km päässä päärakennuksessa

Nestorin maja koostuu 5 erillisestä pienestä rakennuksesta (makuuhuoneet; keittiö ja tupa; sauna ja pesuhuone; huussit ja varastot; grillikatos). Toisessa makuuhuoneessa on leveä kerrossänky perheelle (4 vuodepaikkaa) ja toisessa 2 vuodetta. Lisäksi keittiö-tuparakennuksessa on vuodesohva kahdelle.

Nestorin maja sijaitsee paikalla, jossa Nestori Miikkulaisen esikuva Nestori Reponen soitteli norpalle haitaria saunaa lämmittäessään. Samoilla saunan perustuksilla on nyt Nestorin majan sauna.

Nestorin maja on aivan rannassa, joka aukeaa lounaaseen aavalle selälle. Lähin naapuri on 300 m päässä.

Villa Hauki 860 €/viikko

  • 2 mh, 2 alkovia, 5-7 henkilölle
  • 2 saunaa, suihkut, 2 wc:tä, apk, jk-pakastink., veden- ja kahvinkeitin, mikro, sähköliesi ja -uuni, astiat 10:lle, tv, dvd, wi-fi, pyykkikone
  • hiekkaranta, uimalaituri, soutuvene, nuotiopaikka + viereisen venerannan kaikki palvelut

Villa Hauki valmistui 2014 ja se on arkkitehdin suunnittelema. Myös sisustus on ammattilaisen käsialaa. Hauen jokaisesta huoneesta näkee järvelle ja etenkin tuvan suurista ikkunoista on mukavaa seurata järven tapahtumia.

Naapureita ei ole, mutta venerannassa asioi ihmisiä. Myös pyörälautta Norppa II käy siinä kesällä 2 kertaa päivässä hakemassa ja tuomassa pyöräilijöitä.

Mitä sisältyy ja ei sisälly hintaan

Hintaan sisältyy loppusiivous muutamaa pientä asiaa lukuun ottamatta: tiskatkaa astiat, lajitelkaa jätteet ja viekää ne mökin jätepisteeseen. Jos käytitte talon lakanoita, ottakaa vielä ne vuoteista pois. Voitte tuoda omat lakanat ja pyyhkeet tai vuokrata ne Nestorinrannasta: 10 €/setti tai valmiiksi pedattuna 13 €/setti.

Varaus- ja peruutusehdot

Varaus- ja peruutusehdot: Varauksen yhteydessä maksetaan 25 % varauksen hinnasta ja loput 4 viikkoa ennen varauksen alkua. Jos varaukseen on aikaa vähemmän kuin 4 viikkoa, varauksen hinta maksetaan varauksen yhteydessä. Peruutuksen voi tehdä toimitusmaksua (20 €) lukuun ottamatta maksutta 4 viikkoa ennen varauksen alkamista. Ks. varaus- ja peruutusehdot tarkemmin tästä linkistä:  

http://www.nestorinranta.fi/images/docs/hinnasto/Maaseutumatkoja_koskevat_sopimusehdot_2011.pdf