Mikkelin musiikkijuhlat: Anna äidille uusi elämys lahjaksi!


Tarjous:

89€ (norm. 99€)

Voimassa 12.05.2019 saakka

Varaa tästä

Yhteystiedot:

SOINTUKATU 1 , 50100 MIKKELI
+358 44 794 3911 (ma-pe klo 9-12)
@
tickets@mikkelinmusiikkijuhlat.fi
Katso www-sivut

Oletko miettinyt täydellistä lahjaa äidille tai omalle puolisolle? Nyt ei tarvitse enää miettiä: anna lahjaksi elämys, joka muistetaan!

Mikkelin Musiikkijuhlat 2019

ELÄMYSPAKETTI 1

Jari Sinkkosen luento, The Fabulous Bäckström Brothers -show ja illallinen Jari Sinkkosen kanssa yhteishintaan 89€ (norm. 99€). 

2.7. klo 17 Mikaeli, MT-sali

JARI SINKKONEN, YLEISÖLUENTO

Tiistaina saamme musiikkijuhlien vieraaksi rakastetun lastenpsykiatrin Jari Sinkkosen. Jari pitää yleisöluennon musiikin merkityksestä lasten ja nuorten kehitykselle. Samalla käsitellään kasvatustyötä yleisesti ja keskustellaan "ihmiseksi kasvamisen" merkkipaaluista ja kipupisteistä. 

2.7. klo 19 Mikaeli, MT-sali

THE FABULOUS BÄCKSTRÖM BROTHERS -SHOW

Teoksen kolmessa roolissa ovat tenori Petri Bäckström, baritoni Jouni Bäckström ja pianisti Jukka Nykänen. Tarinassa ryhmä tekee eeppisen Route 66 -automatkan halki Yhdysvaltojen. Lopputuloksena on tarkasti rytmitetty ja vatsalihakset nyrjäyttävän hauska juonellinen musiikkikomedia, jonka musiikillinen maailma liikkuu sujuvasti Richard Wagnerin ja Johnny Cashin tummista sävyistä Broadway-musikaalien hemaiseviin tunnelmiin.

2.7. klo 21 Ravintola Mikaeli

ILLALLINEN JARI SINKKOSEN KANSSA

Musiikkijuhlat järjestää harvinaislaatuisen mahdollisuuden osallistua illalliselle lastenpsykiatri Jari Sinkkosen kanssa. Tiistai-illan luennon ja konsertin jälkeen Mikaelin ravintolassa tarjoillaan herkullinen kolmen ruokalajin illallinen, ja kaikilla osallistujilla on mahdollisuus keskustella Jari Sinkkosen kanssa sekä esittää hänelle kysymyksiä kasvatukseen tai musiikkiin liittyen.

Illalliskortti sisältää alkuruoan, pääruoan, jälkiruoan ja alkoholittomat juomat. Alkumaljat, viinit ja muut alkoholijuomat voi ostaa ravintolasta erikseen.

Lisätietoja:

www.mikkelinmusiikkijuhlat.fi 

festival@mikkelinmusiikkijuhlat.fi

040-5131864