Metsolat - Urjanlinna


Tarjous:

22 €

Voimassa 13.07.2017 saakka

Kaikki liput 22 € Metsolat - Urjanlinna näytöksiin 5. - 13.7.

Varaa tästä

Yhteystiedot:

Savilahdenkatu 11, 50100 Mikkeli
(015) 4110440
@
liput@mikkelinteatteri.fi
Katso www-sivut

Kaikki liput 22 € Metsolat - Urjanlinnan esityksiin 5. - 13.7.
 

Metsolat - Urjanlinna perustuu legendaarisen tv-sarjan 20 ensimmäiseen osaan, jotka Carl Mesterson ja Curt Ulfstedt kirjoittivat. Mesterson myös ohjasi sarjan, joka alun perin esitettiin kokonaisuudessaan TV2:ssa 1993-1995 (kaikkiaan 41 osaa, mukana kirjoittamassa myös Anna-Liisa Mesterson ja Miisa Lindén). Näytelmäksi tarinan on nyt dramatisoinut Miisa Lindén. Joitakin juonen käänteitä samoin kuin joitakin rakkaita henkilöhahmoja on ollut pakko näytelmästä karsia.


Metsolat - Urjanlinna nostaa keskiöön sisarusten Erkin ja Eevan sinnikkäät taistelut omien unelmien puolesta. Kari Kaukovaara heittelee kapuloita Erkin muutenkin mutkaiselle yrittäjän tielle ja kohtalo näyttää kovan kyntensä Eevalle, vasta valmistuneelle lääkärille. Sisua kysytään kummaltakin, tahtoa, toivoa, uskallusta ja suurta rakkautta. Annikki ja Antti Metsola elävät mukana lastensa elämänvaiheissa. Heidän persooniensa kautta tarinaan tulee myös lämmintä huumoria.
 

Metsolat - Urjanlinna on pala Suomen ja suomalaisuuden historiaa. Se on myös yhtälailla tätä päivää. Yrittänyttä ei ehkä "laiteta" tänäänkään, mutta kamppailu itsensä voittamiseksi ja haaveittensa toteuttamiseksi on aina monenkirjavia haasteita täynnä, jännittävää, yllättävää: Elämää!

Juhlistamme 100-vuotiasta Suomea sekä yli 60-vuotiasta Naisvuoren kesäteatteria. Ohjaajana toimii Katriina Honkanen, näytelmän on dramatisoinut Carl Mestertonin ja Curt Ulfstedtin alkuperäiskäsikirjoituksen pohjalta Miisa Lindén.